2777
2789

خریدم برای راحتی خودم و رفت و آمد خودم 

ولی یاد نگرفتم رانندگی و کسی نبود نشونم بده 

تو گرما و تو سرما هر روز میرم سر کار و میام ،،،انداهتم زیر پای شوهرم اوراقش کرد 

من بودم خیلی وقت پیش اینکارو میکردم    البته اگه شوهرت لازمش داره ولش

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و منی که دلم میخواد طلا داشتم و می‌فروختم که ماشین می‌خریدم 

خیلی دوستت دارم همسر عزیزم تو بهترین هدیه ی خدایی برای من زندگیم وقتی قشنگ تر شد که دخترم به جمع دو نفرمون اضافه شد...همه بهم میگن خیلی صبوری واسه همین اسم کاربری مو گذاشتم صبور...دوستتون دارم عزیزای دل
من بودم خیلی وقت پیش اینکارو میکردم البته اگه شوهرت لازمش داره ولش

لازمش که انداختم زیر پاش سرم هم قلدری می‌کنه باهام نمیسازه!!!!

یه مرد حیوون بی معرفتی هست 

سر یه بحث خییییلی کوچیک برمیگرده بهم میگه بزار پول از فلان جا بهم برسه می‌دونم چیکارت کنم 

تو بحث کلی بی حرمتی و بی احترامی می‌کنه 

من فقط می‌خوام سرمایه ام خراب نشه 

کسی نیست راهنمایی کنه ؟؟؟

ببین اگه لازمتون هست نفروش بعدش عزیزم برو رانندگی یاد بگیر تا کی میخوای اینقدر اذیت باشی 

خیلی دوستت دارم همسر عزیزم تو بهترین هدیه ی خدایی برای من زندگیم وقتی قشنگ تر شد که دخترم به جمع دو نفرمون اضافه شد...همه بهم میگن خیلی صبوری واسه همین اسم کاربری مو گذاشتم صبور...دوستتون دارم عزیزای دل
اگه خانوما طرفتو بگیرنمتوجه میشم ازدواج یه تصمیم اشتباهه

طرف کی رو بگیرن؟؟

مگه طرف کشی هست ؟؟

یا توجه به تاپیک نظر بدید لطفا ،،،،،

شما که از زندگی من خبر ندارید ،،،،،من بخوام برای شما توضیح بدم 

شوهرم باهام نمیساره ،،،هر لحظه فکر طلاقم 

سر کوچیکترین بحث میگه طلاق 

طرف کی رو بگیرن؟؟مگه طرف کشی هست ؟؟یا توجه به تاپیک نظر بدید لطفا ،،،،،شما که از زندگی من خبر ندارید ...

شما تا الان هم زیادی صبر کردید

همسرتون فکر میکنن عیب و ایراد دارید که بهش باج دادید

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
و منی که دلم میخواد طلا داشتم و می‌فروختم که ماشین می‌خریدم

منم همینجور بودم 

الآنم میبینم سرمایه ام رو این مرد داره اوراق می‌کنه 

رانندگی نمیاد بهم نشون بده از عمد 

لازمش که انداختم زیر پاش سرم هم قلدری می‌کنه باهام نمیسازه!!!!یه مرد حیوون بی معرفتی هست سر یه بحث خ ...

میدونی چیه وقتی همچین آدم قدر نشناسی هست پس الکی واسش دلسوزی نکن چقدر طلا داری اگه اونقدر هست که بتونی واسه خودت یه تیکه زمین بگیری پس زمین بگیر ماشینم بفروش

لازمش که انداختم زیر پاش سرم هم قلدری می‌کنه باهام نمیسازه!!!!یه مرد حیوون بی معرفتی هست سر یه بحث خ ...

بگو فلان جا نری+دن برات    بشین تا از فلان جا بهت برسه

میخواد بترسونتت که من موفق میشم تو بازنده   چشمت بترسه کوتاه بیایی   

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌