2777
2789
عنوان

رفتم بانک همه دست ب سینه شدن🥲😭

357 بازدید | 9 پست

من ی پدری داشتم یعنی تو شهرستانمون نمونه بود از بسسس که معروف و موفق بود کل آدما می‌شناسنش تاجر بود در واقع. ولیییی آدم بی لیاقتی بود خدا هم مالشو ازش گرف هم معتاد و بی پول شد ولی اکثریت نمی‌دونم باز . امروز رفتم بانک بانکی که بابام باهاشون کار میکرد حسابش کلا تو اون بانک بود کالا کارمندانش اومدن پیشم هعی میگفتن ب بابات سلام برسونه .بهمون سر بزنه دلمون برات تنگ شده و... غصم صدبرابر شد 😭کاش دوباره اون روزا برگرده خیلی سخته از عرش به فرش برسی .بابام آنقدر فکروخیال اینارو کرد که آخرشم معتاد شد😪وقتی میرم بجایی یکی و میبینم ثروتمندع یاد بابام میوفتم چشام پر اشک میشه🥹همیشه بمن میگف ۱۸ سالت شد برات ماشینی و که دوستداری میخرم دانشگاهی که دلت میخواد میفرستمت ولی الان دیگه شرمنده شد هیچکدومشو نمیتونه عملی کنه 😢کاش خدا به همه بده کاش همهههه ب جایگاهی برسن که دغدغه مالی نداشته باشن خیلی دلم گرفته

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله که خودت به موفقیت برسی و پدرتو سر افراز کنیپدرتم دوباره به اون ثروت برسه

مرسی قشنگم

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

منم مثل شمام و دلم میگیره برای بابای عزیزم.توروخدا دعا کنید خدا دوباره رزق فراوون و عزت بهش بده و سلامتیشو برگردونه

میشه یه فاتحه یا صلوات برای شادی روح پدرم بفرستید..ممنونم

عزیزم ناراحت نباش این اتفاق برای همه آدما میفته تو تنها نیستی 

ماهم مثل تو هستیم خییلی سخته شرایطت درک می‌کنم شوهر منم مثل پدر تو بود اولین خونه شیک اولین ماشین شاسی الان هیچی همه رو فروختیم بازهم امیدمون به خدا روزهای سخت نمیمونه میره خدا هیچ وقت بنده شو فراموش نمیکنه عزیزم امیدت به خدا باشه