2777
2789

من مادر دارم

اما خواهرم رو که مادر ۳ تا فرزند بود از دست دادیم😔💔

تصادف کردن

دخترش پشت فرمون بود،خواهرم عقب ماشین نشسته بود و شوهرش هم جلو

دلم برای بچه های بدبخت و بی مادرش داغونه

خدا نصیب هیچکس نکنه

مادرشون ۴۳ سالش بود و بهترین و مهربان ترین کسی بود که دیده بودم 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا زندگی با ما اینکارو کرد ما چیکار کردیم؟

عزیزم💔

غم از دست دادن عزیز واقعا سخته

انگار پازل زندگیت یک قطعه ازش گم شده که هیچوقت پیدا نمیشه و درست نمیشه 

دیگه باید صبر کنیم ، چاره ای نیست 😭😔

خودمون هم باید یه روزی همین راهو بریم،  دنیا همینه

هممون غم داریم 

دیگه مجبوریم به صبر کردن

خودتو با یه کارهایی مشغول کن که کمتر فکرت درگیر شه عزیزم

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

عزیزم💔 غم از دست دادن عزیز واقعا سختهانگار پازل زندگیت یک قطعه ازش گم شده که هیچوقت پیدا نمیشه و در ...

من عاشق مادرم بودم پدرم نداشتم فقط سوالم اینه چرا بعضیا حتی خط روی خودش و خانوادش نمی افته خوش و خرم زندگی می کنند ولی بعضیا کوه غم ان و همش بدبختی عدالت کجاست؟

منم بعد چهار سال هنوز با مرگ مادرم کنار نیومدم، مادرم زیاد گرم نبود ولی تنها همدم صحبتهای من بود

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بی‌دفاع شده‌ام.هیچ‌کس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت. نمی‌دونستم قراره فردایی بیاد که پدرم رو هم به خاک بسپاریم، ولی اومد و الان نه تنها بی دفاع شدم که به سپری در برابر حملات تبدیل شده ام

من عاشق مادرم بودم پدرم نداشتم فقط سوالم اینه چرا بعضیا حتی خط روی خودش و خانوادش نمی افته خوش و خرم ...

دقیقا توی اقوام ما هر کسی یه مشکل مخصوص به خودشو داشت

اونوقت زندگی این خواهرم که میگم فوت شد، از همه ی اقوام بهتر بود همه میگفتن چقدر بچه هاش توی ناز و نعمت هستن ، اصلا زندگیشون کاملا رویایی بود و خوش و خرم بودن که یهو این حادثه براشون اتفاق افتاد و بدبخت ترین شدند 😭

منظورم اینه انگار دنیا جوریه که همه باید یه روزی به رنج و مصیبت گرفتار بشن ، برای برخی زودتر  و برخی دیرتر پیش میاد ، من که تا حالا اینجور دیدم ...

برخی رو هم دیدم که دائم در حال مصیبت دیدن هستند 

یکیش خودِ من 😔

دیگه نمیدونم چرا 

هعععیییی

مادرم از وقتی یادمه رماتیسم داره و گاهی وقتا خیلی اذیت میشه

وقتی ۲۵ سالش بوده مریض شده

همین خواهر مهربونم که میگم فوت شد، بهش تزدیک بود و هر هفته بهش سر میزد 

هعععی دنیا 😭😔