2777
2789

بچه ها یه بحث و دعوایی باشع بین شوهرتون و دامادشون و بدونین تقصیر طفلک شوهرتون نیست ! 

این وسط شوهرتون خیلی ضایع شده باشه. 

ولی مامانش اینا طرف داماد باشند از شما هم بخوان شوهرتون رو راضی کنین دوست بشه 

یعنی حرف زور بزنن طرف حق که پسرشونه نباشن طرف داماد باشند!! 

بعد به شما بگن که با شوهرتون حرف بزنی و فلان بگی دوست بشه با داماد یا بگی جایی که داماد مهمونی هست شوهر تو هم پاشه بره 

چیکار میکنین ؟ 

من به شوهر برگشتم گفتم مامانت اینا میخوان من تو رو راضی کنم خودت میدونی هرکاری که عاقلانه هست انجام بده 

اینم بگم تقصیر طفلک شوهرتون نیست و همه از شوهرتون میخوان کوچیک بشه آشتی کنه 

و مرگ سال هاست ، هرچه در من میگردد ، چیزی برای کُشتن پیدا نمی کند .                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول اینکه اصلا دخالت نکن اتیش بیار معرکه نشو که شوهرت و بیشتر عصبانی کنی ولی طرف داماد رو هم اصلا نگ ...

بخدا خیلی زورم میاد شوهر بدبخت من خیلیییییی مظلومه بعد مامانش بین بچه هاش فرق میذاره اینو حساب نمیکنن 

دخالت نمیکنمخودش عاقله هر جور صلاح میدونه رفتار کنه

منم اصلأ نگفتم آشتی کن یا چی 

بعد ببین دامادش اینا اومده بودن شهرستان ماهم شهرستان بودیم اونا ماشین نداشتن بعد اصلأ اصلأ به من و شوهرم نگفتن که ما ماشین نداریم اگر جا دارین مارو هم ببرین مادر شوهرم گیر داده بود ما اونارو ببریم منم به شوهرم گفتم وقتی طرف یه کلمه نگفته ما با شما میاییم ما چی کنیم کیو ببریم 

اینوهم بگم اونا ماشین دارن اما به یه دلایلی با ماشین راه اومدن شهرستان 

اصلا خودتو دخالت نده که خودت میشی آدم بده

منم اصلأ نگفتم آشتی کن یا چی 

بعد ببین دامادش اینا اومده بودن شهرستان ماهم شهرستان بودیم اونا ماشین نداشتن بعد اصلأ اصلأ به من و شوهرم نگفتن که ما ماشین نداریم اگر جا دارین مارو هم ببرین مادر شوهرم گیر داده بود ما اونارو ببریم منم به شوهرم گفتم وقتی طرف یه کلمه نگفته ما با شما میاییم ما چی کنیم کیو ببریم 

اینوهم بگم اونا ماشین دارن اما به یه دلایلی با ماشین راه اومدن

الان خوب کردم یا بد ؟ 

اینم بگم به شدت عصبی میشم شوهرم خیلی مظلومه

منم اصلأ نگفتم آشتی کن یا چی بعد ببین دامادش اینا اومده بودن شهرستان ماهم شهرستان بودیم اونا ماشین ن ...

حالا اگه میبردینشون ثواب داشت بخاطر خدا بود 

نباید دعوا میکردی میبردیشون گناه داشتن همیشه اینطور کار هارو بخاطر خدا انجام بده ن بنده خدا 

حالا گذشته ولی بیخیال