سلام دوستان همسر من نزدیک به سه سال بود مواد مخدر مصرف میکرد بعدش با شربت متادون ترک کرد که خودش اعتیاد اوره حالا برای ترک شربت متادون از قرص متادون استفاده کرد دوماه بعد تصمیم گرفت ترک کنه همین قرص رو الان نزدیک دوهفته است نمیخوره فقط میخوابه و حالش خوب بود یهو امروز حالش بد شد و همش عطسه میکنه و بدن درد داره بردمش دکتر پنی سیلین و مسکن تجویز کرد سرم نزد گفت فشار خون داری نمیتونی بزنی فشارت خوبه بعد اومدیم خونه غذا خورد الان که اومد بخوابه بی قراری داره همش بیدار میشه میخوابه پاهاشو میزنه به هم منم دارم پاهاشو میمالم هی از خواب می پره از لحاظ روحی هم حالش بده همش احساس پوچی میکنه فاز خودکشی گرفته امروز با یکی از دوستاش داشت تلفنی صحبت میکرد گریه کرد گفت همش یا به گذشته فکر میکنم یا از آینده میترسم اصلا عادی نیست بخدا منم موندم با دوتا بچه چیکار کنم هیچکس هم خبر ندارن هم میترسم هم نمیدونم چیکار کنم توروخدا اگه تجربه ای دارید کمکم کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام دوست عزیز، از این موارد زیاد دیدم ، فشار روحی هم بخاطر ذهنی هست که درگیر اعتیاد شده ، در اعتیاد علاوه بر جسم مغز و روح هم درگیره ، این طبیعیه انسان از چیزی که عادت داره وقتی جدا میشه روح و روانش درد میگیره . بعد یه مدت که اعتیاد رفت احساس شادابی زیادی سراغش میاد ، نگران نباش طبیعیه باید درد بکشه تا سم اعتیاد بره بیرون
باید سرگرمش کنی با فیلم یا بازی دورشو خالی نکن سرگرمی نیازداره بیرون برید پارکی جایی تنقلات و مایعات زیاد بهش بده باهاش ازآینده بگو بگو که چارت چقدرخوب شد قرص ترک کردیدبهش امیدوا ی بده