2777
2789
عنوان

بچه ها کمک لطفاً خواهش میکنم

138 بازدید | 26 پست

سلام دوستان همسر من نزدیک به سه سال بود مواد مخدر مصرف می‌کرد بعدش با شربت متادون ترک کرد که خودش اعتیاد اوره حالا برای ترک شربت متادون از قرص متادون استفاده کرد دوماه بعد تصمیم گرفت ترک کنه همین قرص رو الان نزدیک دوهفته است نمیخوره فقط می‌خوابه و حالش خوب بود یهو امروز حالش بد شد و همش عطسه می‌کنه و بدن درد داره بردمش دکتر پنی سیلین و مسکن تجویز کرد سرم نزد گفت فشار خون داری نمیتونی بزنی فشارت خوبه بعد اومدیم خونه غذا خورد الان که اومد بخوابه بی قراری داره همش بیدار میشه می‌خوابه پاهاشو میزنه به هم منم دارم پاهاشو میمالم هی از خواب می پره از لحاظ روحی هم حالش بده همش احساس پوچی می‌کنه فاز خودکشی گرفته امروز با یکی از دوستاش داشت تلفنی صحبت میکرد گریه کرد گفت همش یا به گذشته فکر میکنم یا از آینده میترسم اصلا عادی نیست بخدا منم موندم با دوتا بچه چیکار کنم هیچکس هم خبر ندارن هم میترسم هم نمیدونم چیکار کنم توروخدا اگه تجربه ای دارید کمکم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوست عزیز،  از این موارد زیاد دیدم ، فشار روحی هم بخاطر ذهنی هست که درگیر اعتیاد شده ، در اعتیاد علاوه بر جسم مغز و روح هم درگیره ، این طبیعیه انسان از چیزی که عادت داره وقتی جدا میشه روح و روانش درد میگیره . بعد یه مدت که اعتیاد رفت احساس شادابی زیادی سراغش میاد ، نگران نباش طبیعیه ‌ باید درد بکشه تا سم اعتیاد بره بیرون

شهیدِ خدمت 🪽🥀 ایرانم تسلیت🖤

عزیزم تحمل کن ان شاالله خوب میشه.

اب هویج و اب سیب و حجامت خیلی برای سم زدایی بدنش خوبن. باز با یه مشاور طب سنتی صحبت کن ببین برای سم زدایی چکار کنی خوبه

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b

باید سرگرمش کنی با فیلم یا بازی دورشو خالی نکن سرگرمی نیازداره بیرون برید پارکی جایی تنقلات و مایعات زیاد بهش بده باهاش ازآینده بگو بگو که چارت چقدرخوب شد قرص ترک کردیدبهش امیدوا ی بده

باید سرگرمش کنی با فیلم یا بازی دورشو خالی نکن سرگرمی نیازداره بیرون برید پارکی جایی تنقلات و مایعات ...

بخدا همش کنارشم هرجا می‌ره باهاشم فقط با دوستش تلفنی صحبت کرد دیدم بقض کرده داره گریه می‌کنه نرفتم خودشو تخلیه کنه بچه هارو نذاشتم برن پیشش ببینند گریه می‌کنه.بردمش پارک حال و هواش عوض بشه یکم بیرون چرخیدیم اومدیم رفتیم دکتر

باید سرگرمش کنی با فیلم یا بازی دورشو خالی نکن سرگرمی نیازداره بیرون برید پارکی جایی تنقلات و مایعات ...

نمیدونم حرفامو به کی بگم پدر و مادرم پیرن میترسم بهشون بگم.به خواهر برادر نمیتونم اعتماد کنم موندم چیکارکنم

همش احساس نا امیدی می‌کنه فکر می‌کنه به تهه خط رسیده انگار همه چی تموم شده براش