2777
2789
عنوان

رژیم و نخوردن غذا

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبی دیگه رژیمتو ادامه بده، اما نه جوری که پوستت خراب بشه موهات ریزش پیدا کنه. ببینم منم این شکم پهل ...

ادامه میدم ولش نمی کنم

ولی انگار یواش یواش می خواد بره بالا

ارزومه استپ وزنی بگیرم

بالا رفتن وزن شده برام کابوس بخدا

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
ادامه میدم ولش نمی کنمولی انگار یواش یواش می خواد بره بالاارزومه استپ وزنی بگیرمبالا رفتن وزن شده بر ...

منم هی میرم جلو آینه به شکم پهلو نگا میکنم ببینم آب شده، دم به دقیقه میرم😁😁

منم هی میرم جلو آینه به شکم پهلو نگا میکنم ببینم آب شده، دم به دقیقه میرم😁😁

من این جوری بودم

انقدر رفتم داروخونه رو وزنه دیگه قشنگ تابلو شدم

آخرش  دیدم رسوا شدم  مجبور شدم یه ترازو خریدم😂😂

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
من این جوری بودمانقدر رفتم داروخونه رو وزنه دیگه قشنگ تابلو شدمآخرش دیدم رسوا شدم مجبور شدم یه ترا ...

خیلی نگران نشیم،  شد شد ،نشد نشد،چکارش کنیم.میگذره این دوروز دنیا. 

خیلی نگران نشیم، شد شد ،نشد نشد،چکارش کنیم.میگذره این دوروز دنیا.

اره 

اتفاقا همسر منم میگه 

میگه خودت و آزار میدی برای کی برای چی

رها کن خودت و انقدر خفه نکن خودتو

عزیزم چرا خودتو انداختی توی دردسر

هیچوقت با حذف غدا یا نخوردن رژیم نگیر

چون تا بعدا بخای بخوری میبینی از وزنی که قبلا بودی هم چاق میشی

من توی رژیمم 

همین الانم یه پفک چیتوز گنده رو تنهایی خوردم

تپی دو ماه و چند روز از ۹۵ رسیدم به ۷۵

هر هفته یک روز هم هرچی دلم میخاد هر اندازه که دوست دارم میخورم

رژیم بگیر کم بخور ولی زیاد نخور و حذف نکن چیزی رو

من صبحانه رو ساعت ۱۰ خوردم

کره و مربا تمشک

الانم هوس پفک کردم و خوردم اونم بزرگشو

حالا تا شام فقط میخام میوه جات بخورم

بعد شامم الان آبگوشت بار گذاشتم

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۲۵ کیلویی و ممنونم ازت که بدون هیچ مشکلی تونستم به نتیجم برسم.خدایا شکرت برای وجود ۳ تا بچه هام..خدایا شکرت برای سلامتیمون.وزن اولیه ۹۵😮‍💨رسیدن به وزن ۸۸🫠و امروز ۱۴۰۳/۳/۱۷ شدم ۷۸😍و بازم کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۸ !دم ۷۵🫠. ۱۴۰۳/۴/۱۷ رسیدم به ۷۲😅۱۴۰۳/۴/۲۱ شدممممم ۷۰🤩🤩🤩🤩🤩هوراااااااا                من با قرص لاغری به کاهش وزن رسیدم. البته رقص  هم میکنم پیاده روی هم دارم.بتونم پلانک هم انجام میدم.نگین عوارض داره و فلان.اگه داشت الان من زنده نبودم.چون ۹ سال پیش هم خوردم.۷سال بعدشم زایمان هم کردم.همه آزمایشامم نرماله و عالی.نتیجمم گرفتم.قرصایی هم که گرفتم اصل بودو اصالتش تایید شد..یه خوبیشم این بود.چی از این بهتر.اینم از روند لاغری من                                                                                 توکلت علی الله...تا توکلم بر توست،مرا از خطرات چه باک!                                        وَقُلْ رَبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَلْ لِي مِنْ لَدُنْكَ سُلْطَانًا نَصِيرًا
عزیزم چرا خودتو انداختی توی دردسرهیچوقت با حذف غدا یا نخوردن رژیم نگیرچون تا بعدا بخای بخوری میبینی ...

من خیلی کم می خورم ولی یه دفعه میبینم نیم کیلو اضافه شدم🥺