2777
2789

سلام خانومها  .من امروز رفتم  آموزشگاه آرایشگری مهستان پیش ثبت نام آرایشگری انجام دادم . قینتهاشون واقعا مناسب هستش  

. خیلی خوب هم یاد میدن . کلاس کوتاهی و اصلاح ابرو و کار بادمواد نوشتم  . ان شاالله برای بعد  از عید شروع میشه . اینم شمارشون   ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲    ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم . من یه آموزشگاه خوب میشناسم که تاتو انجام میدن و مدل رایگان تاتو انجام میدن . موادشون هم عالیه . خیلی دقیق به هنرجوهاشون آموزش میدن و خیلی هم مهربون هستن . قیمت آموزشهاشون هم خیلی مناسبه.  مدرک معتبر هم میدن . آموزشگاه آرایشگری مهستان .  اینم شمارشون ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲.      ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹

آموزشگاه آنی محمودی بهترین آموزشگاهی هست که تا به حال من دیدم.

آموزشگاه خانم محمودی کارشون خیلی حرفه ای هست و  دوستانی هم که به من این آموزشگاه رو معرفی کردند چن تا ویژگی مهمی که گفتند قیمت مناسب و آموزش عالی و مدرک معتبر بین‌ المللی بهتون داده میشه و حتی پشتیبانی دائمی هم داره که از نظر کارشونم که عالی بودن.

من کاملا با متد های جدید اشنا شدم و استادای کاملا پیگیر و با حوصله و کاربلدی بودند و نه تنها یه رشته رو گذروندم بلکه وسوسه شدم که دوره های دیگه ای هم بردارم و مدرکشون رو بگیرم.

من میخواستم چند تا رشته ارایشگری ثبت نام کنم سر همین کلی تحقیق کردم ارایشگاه های خوب مختلفی هم تماس گرفتم.

وقتی با آموزشگاه خانم محمودی تماس گرفتم قیمتش مناسب بود و دوستانی هم که به من این اموزشگاه رو معرفی کردند چن تا ویژگی مهمی که گفتند قیمت مناسب و آموزش عالی و مدرک معتبر بین‌المللی بهتون داده میشه و حتی پشتیبانی دائمی هم داره که از نظر کارشونم که عالی بودن.

من کاملا با متد های جدید اشنا شدم و استادای کاملا پیگیر و با حوصله و کاربلدی بودند و نه تنها یه رشته رو گذروندم بلکه وسوسه شدم دوره های دیگه ای هم بردارم و مدرکشون رو بگیرم.

09127366031 خانم محمودی