2777
2789
عنوان

مرد وفادار وجود داره

352 بازدید | 14 پست

بعد از سه سال فهمیدم تمام این مدت گول خوردم و بهم خیانت می‌کرده 💔 اون که بره به جهنم اما از وارد شدن به رابطه جدید میترسم فک میکنم با هرکس برم بهم خیانت می‌کنه و مثل اون دروغ میگه و نمیتونم بشناسمش حتی بعد از ۳ سال ! اعتماد کردن برام سخت شده بدبین شدم اما دلم میخواد وارد رابطه بشم تنهایی برام سخته بنظرتون ترسان الکیه؟ برم تو رابطه ؟

بنظرتون مرد وفادار پیدا میشه ؟

از طرفی یکی که مرد بود بهم گفت که ذات مرد تنوع طلب هست و نمیتونه با یکی باشه تو هیچوقت یه پسری که فقط عاشق تو باشه پیدا نمیکنی و مردان میتونن همزمان عاشق چند نفر باشن خیلی از حرفش ترسیدم بنظرتون واقعا اینجوریه ؟چیکار کنم حالم واقعا خوب نیست

بله مرد وفادارم مثل زن وفادار خیللی زیاد هست

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکی اینو بهت گفت زر زده اتفاقا باید بدونی هر مردی فقط و فقط یکبار توی زندگیش عاشق میشه که اون فرد تا آخر عمرش توی ذهنش باقی می مونه اگه واقعا یه مرد تورو بخواد هیچ چیزی نمیتونه باعث شده تورو ازش دور کنم یا بیخیالت بشه عشق واقعی شون نسبت به یه خانوم هم اصلا ربطی به خوشگلی یا اندام خفن نداره بله پسر و مرد وفادار هم هست اما کم

بله عزیزم چرا وجود نداره؟؟ مرد هم انسانه.همونطور که زن خوب داریم مرده خوب هم داریم.

ازین به بعد چشماتو باز کن و درست تصمیم بگیر ولی حساسیت زیاد هم نداشته باش تا تبدیل به وسواس فکری نشه برات

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

راست گفتن بهت ذات مرد تنوع طلبه حالا ممکنه گاها کسانی هم باشن که وفادار باشن ولی اکثرا فکر و عمل میکنن به این موضوع و گاها خیانت نمیدونن و از سر کنجکاوی و همون حس تنوع طلبی میرن کارشونو میکنن و برمیگردن به زندگیه عادیشون و فک میکنن گناهکار نیستن

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
هرکی اینو بهت گفت زر زده اتفاقا باید بدونی هر مردی فقط و فقط یکبار توی زندگیش عاشق میشه که اون فرد ت ...

به هقرحال زندگی رمان که نیس زن هم ممکنه چنبار عاشق بشه شکست بخوره باز عاشق بشه

و همه عشقها که واقعی نیس  بعضی ازدواج ها اصلا سنتی هس یا از روی علاقه اندک ایجاد میشه 

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
به هقرحال زندگی رمان که نیس زن هم ممکنه چنبار عاشق بشه شکست بخوره باز عاشق بشهو همه عشقها که واقعی ن ...

عشق فقط یکبار عشق با علاقه و دوست داشتن یا کراش زدن و خوش اومدن فرق داره وقتی یه گل رو دوست داشته باشی اون گل رو میبینی ولی وقتی عاشق یه گل باشی بهش می‌رسی تا بیشتر رشد کنه

عشق فقط یکبار عشق با علاقه و دوست داشتن یا کراش زدن و خوش اومدن فرق داره وقتی یه گل رو دوست داشته با ...

این احساس زنانه هست، رمان نمیگم والا واقعیته 

واسه همینه که اکثر خانمها وافادارترن