2777
2789

یک مشورت میخام ...

من امروز خونه رو مرتب کردم شام خوشمزه گذاشتم تشک هامونو مثل هرشب کنارهم انداختم ..اونم چایی غذا رو خورد رو تشک خابید اما حرف نزدیم 

مثلا می‌گفت آب بده برق خاموش کن یا مثلاً من گفتم کوکنترل اما صحبت خاصی نداشتیم 

میدونین یکی بمن گفت باهاش سرسنگین باش جاتو‌جدا کن رابطه اصلا گفت اون تورو برای خودت نمیخاد می‌گفت بید تنبیه سه بخاطر گفتن این حرفا بمن 

اما من نظرم چیز دیگس 

ما همین عید رفتیم سفر بابچمون سه تایی 

اون سفر کلی خوشگذشت 

خیلی باهم حرف می‌زدیم شوخی 

کلی خرید کرد برام 

کلی عکس گرفتیم 

اصلا همش با من و بچه بود 

چطور حالا فراموش کنم 

رفته برای خودش چیزی خریده به اسم بقیه عیب نداره شاید چون من زیادی گیر میدادم دروغ گفته 

من روز تولدم نباید گله میکردم کادو‌ بخر گل بخر 

خودش باید بفهمه گفتن من فایده نداشت 

این پول گرفتن رو میشد با سیاست هم گرفت 

درسته رفتارش رو اعصابع 

درسته که من باید توجیبی داشته باشم 

اما حالا که نمی‌ده 

چیکارمیشه کرد 

بهتره وتنها راهش درس و استقلال مالی منه 

اونم خیلی میخاست من قبول شم خودش می‌گفت بارها 

من امروز حرفهای تهدیدآمیز زدم غرورش رو شکوندم 

اون مرد و اقتدار میخاد 

هر چی فکر میکنم هر مردی ایرادی داره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب حرفای مشاورین نی نی سایت توجه نکن ب هیچ وجه جاتو جدا نکن بی محلی واین مسخره بازیا چیه افرین ک عاقلی و ب این حرفا گوش نکردی

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉

چیزی که نگرانم می‌کنه اینه که نکنه اصلا دوسم نداره 

اما پس سفر عید چی می‌گفت تازه ازش پرسیدم ازمن راضی هستی گفت آره آره خیلی 

بااینکه قبلش بارها بارها دعواهای بدی داشتیم که بزکترا هم فهمیدن. بااینکه خرابش کردم بارها 

غیبت شوهرمو کردم بارها 

نگرانم نکنه تصمیم جدایی رو عملی کنه آخه نوشته بود امسال که خواستیم اثاث کشی کنیم .....طلاق 

چیزی که نگرانم می‌کنه اینه که نکنه اصلا دوسم نداره اما پس سفر عید چی می‌گفت تازه ازش پرسیدم ازمن راض ...

پس اخلاق بد زیادداشتی عزیزم هیچوقت دیر نیست از حالا شروع کن و خودتو درست کن انشالله ک خوشبخت باشین

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉
من واقعا دلم میسوزه برای خانومایی ک همه تقصیرا رو میندازن گردن خودشون لیاقتتون بهتر از این مرد بوده ...

نه عزیزم من درگذشته اشتباهات زیاد داشتم که نگفتم 

بدترین اینها این بود که جلو‌پسرهای دایی هایش خراب شد و نتونست بیاردشون خونه که بازی کنن بااینکه قول داده بود 

خیلی ضایع شد 

اما شوهرم دوشب بعد سرسفره جلو کل خونوادش برام جا باز کرد بشینم 

اشتباه دیگم بارها بارها دعپاهامون‌رو رفتم گفتم به خونوادش و اونا دعواش کردن 

جلو‌خونوادش سر دعوامون بهش گفتم تو بیحا کردی