2777
2789
عنوان

تنگی مجرای اشکی

965 بازدید | 14 پست

خانمایی که بچه هاشون تنگی مجرای اشکی داشتن و خوب شدن از تجربه هاشون میگن.وچندماهگی خوب شدن.یکمرتبه بعد از ماساژ خوب میشه یا بتدریج

دوستت دارم را من دلاویزترین شعرجهان یافته ام.   تقدیم به عشقم

اصلا نگران نباش دکتر به دخترم گفت باید عمل کن وپمپ بزنیم خیلی بیشعور بود کلی نگران بودم ۱۰ ماهه شد خوب شد دکتراخیلی حرف میزنن

دختر نازنینم ،عزیزک مامان،مرسی که پا گذاشتی به دنیای من و بابایی.هیچوقت تنهات نمی زاریم هیچوقت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نگران نباش دکتر به دخترم گفت باید عمل کن وپمپ بزنیم خیلی بیشعور بود کلی نگران بودم ۱۰ ماهه شد خ ...

یهو خوب شد یا روز به روز بهتر میشد  .اشک توی چشمای دختر شما هم جمع میشد

دوستت دارم را من دلاویزترین شعرجهان یافته ام.   تقدیم به عشقم

دختر منم تا یکسالگی همینطور بود چشمش عفونت کرد و قرمز شد خیلی بد شده بود من ک افسردگی گرفته بودم دکتر شربت و پماد داد و ماساژ دهدم حالا ک یکسال و دوماهشه خوب شد

مردی ک با همسرش مانند شاهزاده ها رفتار میکند نشا ن دهنده آنست ک روی دستهای یک ملکه بزرگ شده است..
خیلی نگرانم .اصلا انگار ماساژ موثر نیست.چون مدام توی یکی از چشماش آب جمع میشه

نگران نباش بیشتر مواقع خودش خوب میشه من ک تا یکسال اذیت شدم ونگران بودم ولی تا میتونی ماساژ بده خیلی محکم قطره و پمادم خوبه

مردی ک با همسرش مانند شاهزاده ها رفتار میکند نشا ن دهنده آنست ک روی دستهای یک ملکه بزرگ شده است..
یهو خوب شد یا روز به روز بهتر میشد  .اشک توی چشمای دختر شما هم جمع میشد

اره فداش بشم گریه میکرد از یه چشممش فقط اشک میومد یهودیدم خوب شده من زیاد سخت نگرفتم چون مامانم بهم گفت مشکلی نیس خوب میشه

دختر نازنینم ،عزیزک مامان،مرسی که پا گذاشتی به دنیای من و بابایی.هیچوقت تنهات نمی زاریم هیچوقت.