2777
2789

اول از خودم خدایا اون مصاحبه لعنتی فردا رو جورش کن دوم صداتو از بالکن شنیدم نمیدونن با کی حرف میزدی و احتمال میدم دختر بود ولی من الان دلم میخواست بجاش من بودم بدون اینکه خودت بدونی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مصاحبه داری؟

من ۱۷ ام دارم

لعنت بهشون

شما رو نمیدونم ولی من از وقتی فهمیدم دلها و حتی حافظه ی آدمها هم دستِ خداست خودش آبرو نگه میداره توپ نمیتونه تکونم بده استغفار حضرت علی سوره واقعه برای رزق شمس برای زیبایی و جایگاه .....هر کدوم از سوره های قرآن رو واسه مشکلی ک دارین فقط مداومت کنین بالاخره یه روزی جواب میگیرین حداقل مداومت یکساله زندگی تون عوض میشه🧡راستی یادم رفت همراه با ترک محرمات و انجام واجبات و نماز اول وقت با خدا معامله کنین من خوب باشم واسه تو؛ تو خوب باش واسه من:) شاید گاهی وقت ها دعا هاتون دیر تر جواب میده ک خدا میخواد استقامتتون رو بسنجه(;

حالم اصلاااا خوب نیست 

ممکنه سرطان داشته باشم یا کلا یکی از کلیه هامو از دست بدم

فردا بستری میشم🥲

خدایا منو بکش راحت شم

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️

دلم خیلی چیزا میخاد... مخصوصا اینکه این روزام تموم شه 

این دو هفته خوب تموم شه... برم دیگه خسته شدم 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

رژیمم بوی ماکارونی خوشمزه تو خونه پیچیده نمیتونم بخورم گیلاس و زردآلو داره بهم چشمک میزنه نمیتونم بخورم چون کالری امروزم تموم شده🥲💔 واقعا رژیم گرفتن یه اراده فولادی میخواد سعی میکنم حواس خودم پرت کنم

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋✨️ 

دلم میخواد کارم اوکی بشه و اون یه نفر فقط ، فقط همون یه نفر رو از خدا میخوام🥲

چیه اون ی نفر که ما جونمونو براش میدیم ولی اون یجا دیگه برای یکی دیگه شاید حتی اهمیتی نداره...