2777
2789

سلام سلام

حالتون چطوره رفقا

خب جونم براتون بگه كه ما چندان اهل غذاي بيرون نيستيم مگه اينكه تو سفر باشيم،

به همين خاطر من سعي ميكنم حتما تو منوي غذاييمون هر از گاهي غذاهاي فست فودي و هيجان انگيز داشته باشيم.

بهترينشون همين غذايي هست كه ميخوام تو اين تاپيك در موردش صحبت كنم

ليديز اند جنتلمن معرفي ميكنم؛

تمپوراي ميگو يا همون ميگو پفكي.

من اين غذا رو با دستورهاي مختلف پختم و انقدر دستور اين مايه رو بالا پايين كردم به مرحله اي رسيدم كه چيپس ميگو تحويل ميدم و بدون اغراق واقعااا طعم و كيفيت بي نظيري داره.

تمپورا يه غذاي ژاپني هستش كه مواد مختلف درون يك مايه فرو برده ميشه و تو روغن سرخ ميشن.

نياز به ٤٠٠ گرم ميگوي پاك شده داريم.

ميگوي تازه نيازي به مرينيت كردن نداره اما ميگوي فريزري رو يك الي دوساعت با روغن زيتون و ابليمو و نمك و فلفل مرينيت ميكنيم.

مواد مايه تمپورا؛

ارد سفيد ٦ ق غ

نشاسته ذرت ٢ ق غ

بيكين پودر نصف ق چ

اب تگري نصف ليوان

يك عدد تخم مرغ

نمك و فلفل سياه و پودر سير و پاپريكا

تخم مرغ و ادويه رو با چنگال خوب هم ميزنيم تا از حالت لختگي در بياد، اب رو اضافه ميكنيم و ارد و نشاسته ذرت و بيكين پودر رو كم كم ميريزيم و هم ميزنيم تا مايه يه دست شه

ميگوهاي خشك رو دونه دونه ميزنيم تو مايه و ميذاريم تو تابه روغن كه داغ شده از قبل.

با اضافه مايه تون هر سبزيجاتي كه دوست داشتيد رو ميتونيد تمپورا كنيد. من پياز و كدو حلقه اي هم باهاش درست ميكنم. با سس سير بينظير ميشه طعمشون

اميدوارم درست كنيد و لذت ببريد❤️

سلام مامالی جان عزیزمن هر وقت کسلم یا انرژی ندارم به تاپیکتون سر میزنم و حالم خوب میشه.. ازت متشکرم ...

عزيزم من از شما ممنونم كه وقت ميذاريد و ميخونيد

خداروشكر عزيزم❤️🥰😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مامالی عزیز چقدر منتظر تاپیک‌ جدیدت بودم واقعا الان یه هفته ای میشه که هرروز مدام به تاپیکهات سر میزنم و با خواندن جملات و دیدن عکسهای قشنگت یه عالمه انرژی میگیرم ویعی میکنم بهتر از همیشه زندگی کنم ممنونم ازت اگه میشه از روزمرگی هات اینجا بیشتر بگو واقعا لذت میبریم    

سلام مامالی عزیز چقدر منتظر تاپیک‌ جدیدت بودم واقعا الان یه هفته ای میشه که هرروز مدام به تاپیکهات س ...

اخي جانم عزيزم

خداروشكر

چي بهتر از اين 

خيلي انرژي خوبي گرفتم از كامنتت و سعي ميكنم بيشتر فعال باشم

ممنونم ازت