2777
2789
عنوان

توروخدا با پسر ایراد گیر منفی بین ازدواج نکنید پیر میشید

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 20 پست

کاملا میفهیم چه حسی داری 

منم همچنین شخصیتی تو زندگیم بود یه زمانی... چقدر اون دوره عذاب کشیدم اعتماد به نفسم ،زندگیمو ،حالمو، روح و روانم،تمام بهم ریخته بود هعی بهم میگفت نمیخای بری باشگاه از دخترای شکم دارن خوشم نمیاد متنفرم ازشون در صورتی من اون دوره اصلا شکم نداشتم

به هرکی میگفتم من چاقم میگفتن نه 

در صورتی خودش می‌نشست شکمش اونور بود خودش اینور ولی هزارتا ایراد روی من میزاشت

این لباس بهت نمیاد اون رنگ بهت نمیاد این ارایش رو نکن اون کار نکن این اینکار بکن 

کسی که تاریکی رو تجربه کرده؛ قلب مهربون تری داره...!🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم میگفت مخزن یخچالو اب کن اب کردم بعد اومده طلب کار میگه یخچالو پر نکردی میگم چرا اب ریختم توش ...

خیاطی میکنم گاهی،  کم پیش میاد کسی ازم ایراد بگیره،  همه تعریف میکنن،  یه چیزی برای خودش یا پسرا بدوزم، ریییززز میشینه ببینه کجاش ایراد داره،  نداشته باشه هم یه ایرادیو پیدا میکنه،  چند وقت ویش قسم خوردم دیگه چیزی براش ندوزم

آنلاین شاپ زنانه دارم حتما یه سر بزنید توی تلگرامه،  ممنون میشم ازم حمایت کنید. بچه ها چون شروع کارمه و میخوام مشتری پیدا کنم خیلی ارزون میدم جنسامو و خیلیم با کیفیت هستن کارام ، میتونید مقایسه کنید،مانتو و عبا و کت دامن و لباس فرم اداری و....  https://t.me/foroushaztolidi_ziba

من با یه دکتر نامزد بودم

عقدههههه ایییییییییییییی 

حالا قیافم خوبه بد نیست هیکلمم اوکیه

هی میگفت نههههه برو باشگاه

صورتتو اینکاروکن

خدایا شرت که خلاص شدم ازش

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه

از بالاترین نقطه ی سرم تا کف پام ایراد میگیره، حالا خودشم فک نکنین پلنگ مازندرانه ها،  زبونش خیلی درازه فقط

آنلاین شاپ زنانه دارم حتما یه سر بزنید توی تلگرامه،  ممنون میشم ازم حمایت کنید. بچه ها چون شروع کارمه و میخوام مشتری پیدا کنم خیلی ارزون میدم جنسامو و خیلیم با کیفیت هستن کارام ، میتونید مقایسه کنید،مانتو و عبا و کت دامن و لباس فرم اداری و....  https://t.me/foroushaztolidi_ziba

ببین کدومشو میتونی انجام بدی

۱.قهر

۲.بی محلی و کم صحبتی

۳.بری خونه پدر

۴.راه ...

بعد که معنی تحریم رو فهمید.....خواسته رو علنی و رسمی میندازی روی میز

قبول کرد.که کرد ...نکرد ادامه روند