2777
2789

سلام بچه ها  حقوق معلم ها غیر دولتی  با مدرک کارشناسی چقدره؟شهرتون هم بگید؟میزان سابقه هم بگید ممنون  .

لتزمه تا تصمیم بگیرم

بیمه هم  کردن؟

مدرسه سیستان بلوچستان هست  گفتن  بعد ۱ سال بیمه میکنن  وحقوقشون از ۲.۵ میلیون شروع میشه و کاراموزی  هم اول دارن ارزش داره کسی بره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عمم حدود 5تومن

ارومیه..چهار پنج سال

بقیه شو نمیدونم

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

من خودم رسمی ام ؛ دوستم غیر انتفاعی هست مدارس اینجا هم متفاوته حقوقشون مدارس سطح پایین در حد ۳ تومن و اینا و سطح بالاتر در حد ۶ تومن و این حدودا 

و تا جایی که میدونم تدریس در غیرانتعاعی سابقه محسوب میشه و تو ازمون های اموزگاری اونایی که سابقه تدریس دارن سهمیه دارن و در اولویتن ... بیمه هم ۱۵ روز گفت داریم 

به هرحال خوبه برو و در کنارش برای این اموزگاری ها بخون 

آرامشم ده ای که میدانی توان ، پستی بلندی های دنیا را ندارم ...🙏🏼 🦋
از یک تمن 🙄 تا پنج تمن هست 

معلمان پایه تحصیلی خاص و سابقه درخشان تا هفت و یا هشت هم می‌ره 

بیمه از سال دوم ماهی بیست روز نه بیشتر بعضی جاها هم پانزده روزه

از خرداد تا مهر حقوق و بیمه نداره ( ۴ ماه )