2777
2789
عنوان

خانما به خاطر بچه از کارتون میگذرید من کارمند بانک

| مشاهده متن کامل بحث + 1030 بازدید | 39 پست
اصلا بیخیال شغلت نشواولا ۹ ماه گاهی ۱ سال مرخصی زایمان داری بعدش هم پرستار تا ۳ سالگی . همون بچه بعد ...

همینطوره، حالا بزرگتر بشه ببینه چقدر رفاه خانواده بیشتر بوده بخاطر تلاش شما احترامش بیشتر هممیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دروغ هم نگم خیلی سخته اما میگذره، من کاملا تنها هم بودم با بچه داری، و اون زمان شیفت عصر هم میرفتم فکر کن چه وضعی داشتم، اما الان گذشته، انقدر مهد به دخترم خوش میگذشت، با پرستارشم هنوز ارتباط و رفت و امد داریم

۴ ماه برای خیییلی سال پیش بوده یه مدت ۶ ماه بود الان دیگه خیلی وقته ۹ ماهه

من مامانمم میگه ۴ ماه حتی یادشه یکسال کمتر بودم که دستم میشکنه پیش پرستار بودم از پله خوردم زمین به مامانم خبر میدن مرخصی بهش نمیدن روز بعد من پیش مامان بزرگم موندم حتی یه روز برای همین نمیخام برای بچم همچین اتفاقی پیش بیاد

من مامانمم میگه ۴ ماه حتی یادشه یکسال کمتر بودم که دستم میشکنه پیش پرستار بودم از پله خوردم زمین به ...

خوب عزیزم مامانت برای خیلی سال پیش بوده دیگه قانون عوض میشه ،پسر خودم ۷ ماهشه فعلا تا یکسالگی مرخصی دارم ۹ ماه زایمان سه ماه ذخیره

۳ ماه ذخیره ماجراش چیه

طبق قانون هر کارمندی هر سال ۳۰ روز مرخصی داره که ۱۵ روزش اگه استفاده نشه ذخیره میشه ،این مرخصی های استفاده نشده روی هم جمع میشه و هر زمان نیاز باشه قابل استفادست