2777
2789
عنوان

دختر خانوما نکنید توروخدا

245 بازدید | 13 پست

دختر صابخونمون مجرده بعد ۳۱ سالشه میخاد ۶۰ بده دماغسو عمل  کنه میخاست فکشو عمل کنه گفتن سخته منصرفش کردن توروخدا انقدر با صورتتون ور نرین ما زیبایییم هرکی دوستتون داسته باشع به خدا همونجوری که هستین دوستتون داره اعتماد به نفس داشته باشین 

دیگه خدایی عمل بینی ی چیز عادیع،اکثرا بینی ها عمله اگه باعث بشه اعتماد بنفس آدم بره بالا خوب هم هس

تنها چیزی که تو سال ۱۴۰۴ میخوام یه شوهررره.خدایا یه شوهررر بهم بده مرسییی ازت ماچچچ بهت خدا جونم🩵🥹💋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ربطی به دوست داشتن کسی نداره

هیچ اشکالی نداره ادم اگ نقصی تو چهره ش هست برطرف کنه مخصوصا اگه پولشو داشته باشه

امیدوارم همیشه سلامت باشید و همیشه با خبرهای خوب سورپرایز بشید💚🤍
مشخصه ایشون ی نمه حسودیش شده

ن بابا من متاهلم چه حسودی ولی غصم میگیره انقدر دماغش خوبه ولی نمیدونم چرا اصن خواستگار نمیاد بعد  انقدر به خودش سختی میده کار میکنه تا پوله جور شه 

ن بابا من متاهلم چه حسودی ولی غصم میگیره انقدر دماغش خوبه ولی نمیدونم چرا اصن خواستگار نمیاد بعد ان ...

پشمام الان ربط متاهلی و خاستگاری و عمل دماغو نفهمبدم؟تو هم نهنگ ک شیکار نکردی ی شوهر کردی تو خونه مستاجری داری بشور بپز میکنی

پشمام الان ربط متاهلی و خاستگاری و عمل دماغو نفهمبدم؟تو هم نهنگ ک شیکار نکردی ی شوهر کردی تو خونه مس ...

وا چه طرزه برخورده 

چون باهم حرف زدیم میدونم دلیل ایتهمه سختی و کاری که میخاد کنخ علتش چیه واسه همین میگم اعتماد به نفس عجبا