2777
2789

19 سالمه 

5 سال یکیو دوس داشتم از فامیلامون بود  بالاخره جرعت پیدا کردم بهش بگم ... وقتی گفتم اولش گفت بگو کیی کنجکاو شدم بگو اول تو کیی... منم گفتم نمیتونم بگم بزار بعد از کنکور بگم که هرجوابی میدی بهم استرس نده اونم گفت باشه.... دوروز گذشت گفت این فکرارو از سرت بیرون کن من تو این فازا نیستم   فقط کنجکاوم بدونم تو کیی ... بهش گفتم حداقل فرصت بده همو بشناسیم گفت تو هنوز بچه ای سنت کمه  ( 21 سالشه) اخه من بعد از نتایجم احتمال زیاد شهر دور انتخاب کنم دانشگاهمو بهش گفتم اونم بخاطر همین سعی میکرد بدونه من کیم چون گفت اگه بگی کیی شاید به نفعت باشه...  مطمئنم رل نداره با هیچکس نیست

اصننن به زووور جواب میداد خب حق میدم بهش میدونم ادم سختگیریه زود اعتماد نمیکنه ... بخاطر همین سعی کردم اعتمادشو به دست بیارم ولی بازم هی میپرسید تو کیی منم استرس داشتم که بگم بهش خانوادم سختگیرن... وقتی بچه بودم در حدیی ضایع رفتار کردم که حتی مامانم فهمید دوسش دارم... فکرم پیششه نمیدونم چیکار کنم .. بنظرتون بعد از کنکور بهش بگم؟ یا اصن چجوری بگم بهش من کیم؟ واقعا دوسش دارم 

●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو چه فرقی داره من کیم فکر کن یه آدم خیلی دوست داره و بدون تو نمیتونه عکس العملت چیه ؟باهاش اوک ...

گفت نه باید بدونم کیه

آخه خودش میگه تو این فازا نیستم چی دیگه میخوای بهش بگی

اخه نمیدونه من کیم که

گفت اگه بدونم کی شاید به نفعت باشه

خودتو کوچیک نکن وقتی نمیخواد فقط غرورتو میشکونی

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!