2777
2789
عنوان

قهر کردم ولی باز نشد😅😐

119 بازدید | 8 پست

امروز عصر خیلی دلم گرفته بود از خدا

برا یه حاجتی ک بصلاح و حقم هست خیلی تلاش و نذر کردم ولی هیچ اتفاقی تا حالا نیفتاده کلی گریه زاری،نمیدونم چرا خدا صدامو نمیشنوه،حتی خانوادمم کلی برام دعا کردن ولی کارم قفل شده انگار

امروز بهش گفتم باهات قهرم دیگ نه اسمت میارم نه نماز میخونم و..همش گناه میکنم حالا ک اینجور شد....

ولی طاقت نیوردم باز دو دقیقه بعد صداش زدم و ازش درخواست کمک کردم😅💔برا دیگران دعا کردم و...

واقعا گیجم دیگ مغزم کار نمیکنه نمیدونم چیکار کنم میشه شما ها درمورد خدا یکم باهام حرف بزنید؟!یا از حاجتروایی هاتون بگید شاید یکم دلگرم شدم😭😭😭

تا جایی ک بتونم امضاهاتون میخونم و برا حاجتاتون دعا میکنم🥰دهان خود را خوشبو کنید با ذکر صلوات🦋    -مگ بزرگتر از خودشم داریم؟!+نه   -پس بسپار بهش☺️ خُدایاسَبزکُن‌جَوانه‌های‌آرزوهایِمان‌را🌱💜 الهی آمین🤲🌸الـتـمـاس دعــ🙏ــا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دلگیرم از خدا😭😭😭😔😔😔بیکارم خیلی وقته

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

تو از کجا میدونی حقته؟از کجا میدونی به صلاحته؟صلاح مارو فقط خودش می‌دونه

چون به صلاح همه بوده ولی صلاح من نباید باشه؟

چیزی هست ک نمیشه گفت،شما فک کن گرفتن یه مدرک 

تا جایی ک بتونم امضاهاتون میخونم و برا حاجتاتون دعا میکنم🥰دهان خود را خوشبو کنید با ذکر صلوات🦋    -مگ بزرگتر از خودشم داریم؟!+نه   -پس بسپار بهش☺️ خُدایاسَبزکُن‌جَوانه‌های‌آرزوهایِمان‌را🌱💜 الهی آمین🤲🌸الـتـمـاس دعــ🙏ــا
منم سالهاست ی چیزی رو ازش میخوام باهاش زیاد هم دعوا میکنم ولی باز برمیگردم سمتش

منم برا یه حاجتیم چهار ساله خیلی دعا کردم ولی خب میدونم حتما الان زمانش نیست

ولی این یکی حاجتم واقعا داره پیرم میکنه😞

منم دلگیرم از خدا😭😭😭😔😔😔بیکارم خیلی وقته

توسل کن به امام جواد

ان شاءالله مشکلت حل شه❤

توسل کن به امام جوادان شاءالله مشکلت حل شه❤

چشم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

چون به صلاح همه بوده ولی صلاح من نباید باشه؟چیزی هست ک نمیشه گفت،شما فک کن گرفتن یه مدرک

بازم بستگی داره..ولی گرفتن مدرک همت و تلاش میخواد در کنار خواست خدا اما یه چیزایی مثل ازدواج تقدیر و قسمته