2777
2789
عنوان

خواستگار بیکار بی شغل

1896 بازدید | 97 پست

من یه خواستگار دارم که شغل نداره بیکاره ولی عوضش یه سری شرایط خاص داره لطفا همشو بخونید بعدن تصمیم بگیرید که خوبه یا بیخیالش شم

باباش بهش ۵۰ میلیارد تومن سرمایه میده

با این ۵۰ میلیارد قراره خونه بالاشهر و ماشین اتومات برای زندگی خودمون بخره و با بقیش چنتا خونه و مغازه بخره و تمام اینارو اجاره بده تا ماهانه ۵۰ میلیون تومن از اجاره گرفتنا درامد داشته باشیم

دانشجوی پزشکیه سال اولشه

سربازی معاف شده

اخلاقش بشدت عالی

خانوادش بشدت عالی

همه چیزش واقعا عالیه

تنها ایرادش همین بیکار بودنشه و تنبله

کلا امیدی بهش نیس که سرکار بره مگر بعد ۵ سال پزشک شه و بره سرکار وگرنه هیچ علاقه ای به شغلای معمولی نداره

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂

شما عملا داری با شرایط پدر ایشون وصلت میکنی

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با درامد ۵۰ تومن از اجاره ها میشه یه عمر زندگی کرد با خیال راحت؟

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂

شرایطش عالیه

بستگی به خودت داره اگر به دلت نشسته کع عالیه

من مرد بی بخار و بی عرضه هیچوقت به دلم نمیشینه

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

با ۵۰ میلیارد ی خونه و ماشین بزور میشه خرید چطور انقدر روش سرمایه گذاری کرده 

البته میتونی ی خونه خیلی معمولی و ماشین معمولی بگیری بقیش رو سرمایه گذاری کنی 

هرچند مردی که اهل کار نباشه و تنبل باشه کل دنیا مال اون باشه رو کنسل میکنم 😂

پس نباشی از ناامید شوندگان ❤️‍🔥🌸