2777
2789
عنوان

حالت تهوع و ضعف شدید در بارداری

185 بازدید | 12 پست

یک ماهه باردارم هم ضعف شدید دارم هر چی میخورم هم هر غذایی نمیتونم بخورم حالم بد میشه از چیزای شیرینم متنفرم فشارم همش پایینه چیکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمک بریز رو خیار بخور

خدایا حاجت دل همه رو برآورده به خیر کن ب حق حضرت زینب(س)💞خدایا شکرت💞اگ تونستی ی صلوات برا من و زینب کوچولوم بفرستید ممنونم🤲🦋برای تو راهیم تونستی ی صلوات بفرست دمت گرم
بدم میاد نمیتونم بخورم دلم فقط قرمه سبزی میخواد دکترم گفته فقط هفته ای یه بار بخور

من ماه های اول تا سومم سعی میکردم غذای خنک بخورم مخصوص الان که تو تابستونی خیلی برات خوبه .

آش دوغ یا آش ماست  .  هندونه روزی یه قاش کوچیک بخور 

خیار بخور 

🤍🕊️
اخ کی این حالت میگذره خدا میدونه

من سبزیجاتم بدم و غذاهایی که توش سبزی داره،از گوشت مرغ لبنیات حتی آجیل ،قرص هامم یک ماه نتونستم بخورم الان فقط فولیک اونم یک روز درمیون اگه بالا میارم...د۳ یک ماه بیشتره نتونستم بخورم بالا میارمش..خلاصه یک وضعیم

بدم میاد نمیتونم بخورم دلم فقط قرمه سبزی میخواد دکترم گفته فقط هفته ای یه بار بخور

وای راست میگی منم از اول یه عالمه قورمه سبزی خوردم، دلت نخواد برای ایده میگم خورشت گوجه سبز، آش ماست، ماهی از این چیزا بخور