2777
2789

سلام خانما خوبین 

من  و همسرم روز های 13,14,15پریودی نزدیکی داشتیم یعنی روز های 31,1,2خردارد و تیر 

از هفته قبل سه چهار روز بعد نزدیکی من دل  درد های گذرا دارم 

زیر دلم تیر می‌کشه و گاهی اوقات کمر درد 

یه دردی مثل درد پریودی ولی من درد های پریودی همیشه یک روز قبل و یا همون روز پریودی داشتم الان نزدیک 13,14ذوز قبل پریودی درد ها دارم من تاریخ پریودم 19تیر هست 

از الان درد دل های گذرا و کمر درد خفیف دارم 

ممکنه لاینه گزینی باشه و گرفته باشه و من باردار باشم 

اولین ماه اقدام هستم و خودمو و همسرم دکتر رفتیم و آزمایش و سونو دادیم مشکلی نبوده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از همین اول علایم رو چک نکن، از من به تو نصیحت 

اگه علایم چک کنی و هی فک کنی وقتی پری اومد پاره میشی از غصه.

بیخیال شو اصلاا فکرشو نکن

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

خدا از زبونت بشنوه

موکلم گفت راستش😂ایشالا که درست باشه

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

ببین این دردا توی اقدام طبیعیه

زنگ زدم دکترم گفت طبیعی هست یا برای آیه که بعد شش سال اقدام بدون جلوگیری داشتیم بدنت واکنش نشون داده یا ایشالا که حامله هستی صبر کن تا موعدت ولی گفتم اینجا بگم شاید کسی مثه من بوده و باردار بوده باشه