2777
2789
عنوان

دردم می آید...!

420 بازدید | 20 پست

شما را نمی دانم.  اما برای من دردناک است وقتی می بینم زنان ایرانی در باشگاه نه برای سلامتی، بلکه برای "برجسته کردن باسن" ورزش می کنند!  و نه برای اصلاح یک عیب کوچک، که برای کن فیکون کردن کل ظاهرشان به آرایشگاه مراجعه می کنند.  دردم می آید که دیگر هیچ دختری مجال نمی دهد که ببیند بینی اش در بیست سالگی چه شکلی خواهد شد؟! دردم می آید که برخی پزشکان ایرانی برای پول به راحتی دختران  17ساله را جراحی_زیبایی می کنند و منتظر تکمیل رشد و جا افتادن چهره به عنوان یک جوان نمی شوند  نمی دانم چه کسی به دختران ایرانی گفت که باید لب هایشان رابرجسته کنند و چه کسی گفت که این ظاهر زیباست؟

چه کسی گفت که دختری که هنوز موهای ابرو در چهره اش وجود دارند، باید همه را از ته بتراشد تا ابرویی غیر واقعی و نازیبا برای خود بسازد؟

دردم می آید که وقتی کسی با مطالعه به این ظواهر انتقاد می کند، او را به "عهدقجری" بودن متهم می کنند

نمی دانم شما چند کشور را دیده اید؟! اگر در جهان گشتی میزدند ، و یا لااقل کمی مطالعه می داشتند، می دیدند که  در کشورهای جهان اول، تنها زنان معدودی که مشکل روان و اعتماد به نفس، یا بیماری اعتیاد به جراحی زیبایی دارند برای خود چنین شمایلی می سازند.  هیچ انسان عادی تکرار می کنم هیچ انسان عادی فرانسوی یا آلمانی و.‌...

در کشورهای اروپا این چنین به آرایش های غلیظ و جراحی های زیبایی متوسل نمی شود که در ایران می شود  وقتی می گویم "در اروپا" سخنم حاصل از یک سفر یک هفته ای به خارج نیست، بلکه  از ماه ها و ماه ها سفر به بالای پانزده کشور اروپایی و غیر اروپایی و شرق و غرب هست  در اروپا تنها برخی از دختران نوجوان که دوران طبیعی دمدمی مزاجی را می گذرانند، و نیز زنان محترم سالخورده کمی آرایش می کنند. 

ما بقی نه!

حتی خیلی ها در روز ازدواجشان تنها لباس سفید می پوشند و بازهم آرایشی نمی کنند  ما نمی گوییم آرایش نکنید.

آرایش و زیبایی خیلی هم دلپذیرست.

این بدن شماست و خود صاحب اختیارش هستید.

اما یادتان باشد، که "جهان سوم" را من و شما می سازیم.

با کارهای "جهان سومی" خودمان.

دستکاری تمام بدن برای خوشامد مردان یک حرکت جهان سومی و مردسالارانه است.  مردها هم آدم های معمولی هستند، قصد اهانت به آنهارا ندارم ولی درست نیست که خود را زیر تیغ و سوزن ببرید تا آن ها "خوششان بیاید  وقتی برای خوشامد آن ها خود را شبیه به ستارگان ...می کنید، درواقع تبدیل به کالای جنسی شده اید. "پلنگ شدن" به راستی یک اصطلاح مختص خاورمیانه و جهان سوم است. .

نوشته 👈زهره امجدی طبار

استادیار روانشناسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تعجب میکنم که الان خود روانشناسا هم اغلب همین مدلین

اغلب که نیستن اما بالاخره اون روانشناسا هم در جامعه ای با افکار جهان سومی افکارشون شکل گرفته!

عزیزم مشکل از خانم های ایرانی نیست که آرایش زیبایی یا عمل های زیبایی می کنند، به نظرم این طرز فکر و مقصر دانستن خانم ها سطحی نگریه، حتی از سوی یه روانشناس که دیگه خیلی بعیده.

مشکل اصلی اینه که این مقایسه اشتباهه و وقتی یه خانم ایرانی رو با یه خانم اروپایی یا ... مقایسه می کنید کامل مقایسه اش کنید: اون خانم هایی که می گید حق دارند موها و سینه و اندامشون رو به راحتی به نمایش بذارن و این توی زیبایی بسیار تاثیر داره، شما وقتی با موهای بلند سشوار کشیده و لباس یقه باز بیرون می رید انقدر زیبا هستید که یه آرایش ملایم هم کفایت می کنه، ولی وقتی مجبورید لباس تیره و حجاب کامل داشته باشید و فقط صورتتون بیرون باشه، اونوقت فقط روی صورتتون زوم میشید و نقص هاش براتون بزرگ میشه و به عمل زیبایی فکر می کنید، وقتی فقط حق دارید صورتتون رو نشون بدید سعی می کنید به بهترین شکل اونو نشون بدید و آرایش بیشتری می کنید. وقتی حتی لباس رنگ قرمز و ... تو ایران پوشیدنش یه تابوئه، از یه خانم که در وجودش حس زیبایی پسندی وجود داره چه انتظاری دارید.

التماس تفکر لطفا، اینا کمبود اعتماد به نفس و مشکلات روانی نیست، این ها محروم بودن از کمترین حقوق انسانی یعنی انتخاب نوع پوشش و رنگ لباسه که خانم های ایرانی ندارن

خوب موضوع نگاه ابزاري به زن در فرهنگ ماست . صاحبان اين نگاه هم زنان هستند هم مردان....

ريشه ش هم دين اسلامه.... تنها توقع از زنان ابزار جنسي دائم و بهتر بودنه.... نه رشد علمي و شغل و مهارت و.... فقطططططططططططططط يك ابزار جنسي تمام وقت و خوب ....

زني كه شغلي نداره تا به پيشرفت در اون به خودش افتخار كنه ، زني كه فعاليت مفيد اجتماعي نداره... در واقع رشدي نداره ، مجبوره يا خودش رو رها كنه در روز مرگي و تكرار يا بعد جنسيتي ش رو به چالش بكشه

بچه ها یه خانوم دندونپزشک تو اینستا هست با ادمای معروف عکس میندازه فکنم بشناسیدش .ایشون مثلا تحصیل کرده ان.موهاشونو باز میذارن دور شونشون روپوششون باز ماسکو از رو دهنشون کشیدن پایین که لبخندشون دیده بشه ،اینا همش نقض کنترل عفونته .تو تکستای کنترل عفونت که واسه ایرانم نیس کاملا اومده موها باید از پشت بسته بشه و با بدن بیمار برخورد نکنه روپوش حتما دکمه هاش بسته باشه ماسک حتما بینی و دهنو بپوشونه.....واقعا نمیفهمم اینکارا واسه چیه.اصلا کاری به حجاب ندارم ولی دیگه اینجور کاراهم درست نیس.خلاصه رفتین دکتر دیدین این مدلین نگین واو چه دکتر با کلاسو خوشتیپی ایشون کاملا قواعد کارشو داره نقص میکنه😬

دختر باس خوشگل باشه و آشپزیشم خوب باشه وگرنه اخلاقش با لواشکم درست میشه  
خوب موضوع نگاه ابزاري به زن در فرهنگ ماست . صاحبان اين نگاه هم زنان هستند هم مردان.... ريشه ش هم دي ...

اون وقت شما چه جوری ریشه یابی کردید؟

اگر ریشه اسلام است چرا خانم های مذهبی این جور قیافه ها رو نمیبینیم؟

به نظرتون پلنگها و این دافهای رنگ و وارنگ از کدوم قشر جامعه اند؟

من نمیگم از قشر غیر مذهبی هستند اما مذهبی هم نیستند.

خدایا ممنونم که هوامو داری       لطفا مواظب کوچولوهای ناز و شیطون و دوست داشتنی من باش