2777
2789

عمه شوهرم مارو شام دعوت کرده بود از صبح زنگ میزد شوهرم می‌گفت نه بعد عمه شوهرم اومد خونه مادر شوهرم گفت بیایین آبجیت هم میخواد بیاد 

در عین حال شوهر من با دامادشون دعوای خیلی بزرگی کرده خواهرش هم بچه حالته افسردگی هم داره 

تقصیر دامادشون بوده هم اون دعوا 

ولی آبجیش طرف شوهرش رو گرفته

شوهر من با دامادشون حرف نمیزنه اما با آبجیش حرف میزنه 

بعد این وسط شوهر من خیلی کوتا اومده و ضایع شده

بعد چند ساعت بعد مادر شوهر پدرشوهرم منو صدا زدن گفتن یلحظع بیا میتونی پسرمون رو راضی  کنی دخترمون شام اومد هیچی نگه اخم تخم نکنه دامادمون کاری نکرده دخترمون مریضه و فلان بعد پدر شوهرم گفت اون اخم میکنه مگه بگین شما جای دیگه شام دعوتین 

بعد مادر شوهرم گفت اصلا هیچی نگو فعلا

من رفتم پیش شوهرم گفتم حرفاشون رو 

بعد شوهرم گفت اصلا من شام نمیمونم 

غروب میخوام برم شهرمون 

یهو ناراحتی کردن رو به من گفتن گفتیم نگو منم گفتم نگفتم عمه خودش جلوی در گفت آبجی و شوهرش میخواد شام

بیان 

اینم بگم مادر شوهرم خدای سیاسته 

منم نمیتونستم برای شوهرم دروغ بازی کنم که 

بعد یهو خواهر شوهرم زنگ زد به مامانش گفت نمیاییم پریشب شوهرم اونجا شام بوده 

همین الانم معلوم نیست ما بریم یا نه 

الان برای من بد شد ؟ 

تو رو خدا راستشو بگین 

و مرگ سال هاست ، هرچه در من میگردد ، چیزی برای کُشتن پیدا نمی کند .                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من که نفهمیدم چیشد از بس تو‌هم حرف زدی

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است

منکه اصلا متوجه نشدم ببخشید خیلی پیچ در پیچ 

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 

نه واسه چی مهم آرامش خودت و زندگیته 

همسرمنم اینجور موقعیتی باشه خبرش میدم که نریم تا آرامشمون بهم نخوره

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍
چرا؟

تو اینجور چیزا نباید خودتو قاطی میکردی میگفتی خودتون حلش کنید من نمیتونم به شوهرم دروغ بگم

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

راستش تا آخر نخوندم و زیاد متوجه ام نشدم😐😂

ولی در کل 

زیاد تو مسائل خانوادگی خانواده شوهرت دخالت نکن بزار خودشون حل‌ش کنن

هر کار کنی تهش هم میگن حرف بردی و آوردی 

دخالت کردی و به تو ربطی نداشت...!!

شَرمَندِه میکُنَم بِه تَحَمُل زَمانِه را...🌈✨️🌱

چه بلد مادرشوهره از چه راهی وارد میشه ..ایندفعه بلد باش قشنگ از شوهرت حمایت کن جلوی مادرو پدرش و همینطور از خواهرشوهرت بگو بله اونم متاسفانه که اشتباه کرده احترام نذاشته حالا  اشکال نداره اینجوری بگو ..هیچ موقع پشت همسرتو جلو مادر شوهر خالی نکن اگه بگه این قهر قهرو بگو اخم نکنه شما بگو من شوهرم اخمو نیست خوب غرورش خورد شده خوهارشه به هرحال توقع داسته خواهرش از برادرش حمایت کنه باز باشه من یه جوری به شوهدم میگم  چیزی نشه.