2777
2789
عنوان

فیلم ترسناک خیلییییی بد معرفی کنید بم😃

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 39 پست
چرا پسر کوچیکم اینقدر زن گرفته😒🤣💔

م....من..منممم خودم تو شوک..ممم

جمع کن پسرتو خانوم واقعا که اینترنشنال پلی بویه😒💔

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

م....من..منممم خودم تو شوک..مممجمع کن پسرتو خانوم واقعا که اینترنشنال پلی بویه😒💔

اسیم زنشه انگار😔🤣

عه پسر منه از ۷ تا کشور آزاده.😔😂

"من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه ای..!"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسیم زنشه انگار😔🤣عه پسر منه از ۷ تا کشور آزاده.😔😂

منطقیه😔😔😔😂😂😂

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

خیلی جالب و معمایی نیست

من که خیلی خوشم اومد تا فصل چند دیدی

وَ تو هَمانی که بَرایَم هَمه ای ..♡                                                                            💚🧡💜🤎💛                                                                                                                           
من که خیلی خوشم اومد تا فصل چند دیدی

دو سه تاشو دیدم . تو گوشیم پر از فیلمه ولی هیچکدوم به دلم نمیشینه . فقط از ماه سرکش خوشم اومد که فصل ۲ رو ندیدم. هیچ کجا هم خیلییی قشنگه اگه اسمشو درست گفته باشم ولی ترسناک نیست. امروزم دوتا گرفتم ببینم چطوره . حلقه صفر.   نبش قبر

دو سه تاشو دیدم . تو گوشیم پر از فیلمه ولی هیچکدوم به دلم نمیشینه . فقط از ماه سرکش خوشم اومد که فصل ...

من از اونجایی که خیلی ترسوام سجین رو جزو ترسناک ترین ها میدونم ☹🤣

وَ تو هَمانی که بَرایَم هَمه ای ..♡                                                                            💚🧡💜🤎💛                                                                                                                           
بیشتر سعی کردن قیافه ی ترسناک بسازن

ولی چون بر اساس واقعیت بود واقعا خودمو اونجا تو اون حالت تصور کردم خیلی ترسیدم