2777
2789
چند روز پیش منم رفتم فروشگاه اداره شوهرم که قسطی میدن ظرفشویی بردارم دو تا مارک بود فقط پاکشوما و کن ...

من موندم سه طبقه بگیرم یعنی از اونا که جا قاشق چنگالش یه کشو داره یا اونا که جاقاشقی داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مواد شوینده هاش گرونه؟

بله عید قرص 48تایی فنیش رو خریدم 500تومن نمکش 50تومن هر3ماه اکثرا لازم یدونه هم ژل داره 200خریدم اونم بیش از 10بار استفاده میشه مثلا هر200بارمیشوری ژل تموم میشه جاشو پرمیکنی.همه شون فنیش 

اخه میگن اونایی که کشو جدا واسه قاشق چنگال داره قاشق چنگال رو تمیز نمیشوره

مال من دوطبقه ای هم یه جا قاشقی داره و طبقه اول ازهردوطرف باز سبد داره من الان میزارم رون اون میچینم نه سبد جا قاشقی .اونی که تمیزنمیشوره عیبش ازماشین نیس عیبش یا خیلی خیلی کثیف یا خشک شده شما 3طبقه روبخر جا قابلمه اش بزرگ باشه طبقه پایین

من الجی ۳ طبقه دارم

خیلی راضیم

اتفاقا عالی میشوره قاشق چنگال رو

باید درست بچینی و طوری باشه که اب تو قاشق جمع نشه

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹