2777
2789

بچه ها من یه کاربری دیگه داشتم که بنا به دلایلی خواستم لغو بشه به نی نی یار پیام دادم الان این پیام اومده بعدم وقتی شماره و رمز میزنم به جای نوشتن دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نیس کاربری رو می یاره فقط پیام و تاپیک نمیشه باهاش زد چرا اینجوری شده 

کاربری مشترک من و دوستم که تو یه روز زایمان کردیم💗🤩💙

آره جدیدا این مدلی لغو کاربریی میشه هیچ چیزی پاک نمیشه خیلی مسخره شده

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از تقریبا آدر ماه طرح تعلیقی عوض شده😖

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

آره جدیدا این مدلی لغو کاربریی میشه هیچ چیزی پاک نمیشه خیلی مسخره شده

ای وای پس چیکار کنیم من نمی خوام بمونه 

از تقریبا آدر ماه طرح تعلیقی عوض شده😖

بعد اون اس ام اس که رو گوشی می یومد ورود به نی نی سایت تبریک می گیم بازم اونم می فرستن بعده تعلیق ؟؟

قانون مسخره سایتبله با تعلیق جدید همه تاپیکاتون و کاربریتون باقی میمونه و فقط نه میتونید تاپیک بزنید ...

بعده اینکه تعلیق کردن بازم اس ام اس تبریک ورود به سایتم دوباره می فرستن یا نه ؟

ای وای پس چیکار کنیم من نمی خوام بمونه

اول تایپیک حذف کنید بعد لغو بزنید اینطووری بهتره

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           
اول تایپیک حذف کنید بعد لغو بزنید اینطووری بهتره

آخه الان دیگه تعلیق کردن چجوری تاپیک حذف کنم 

آخه الان دیگه تعلیق کردن چجوری تاپیک حذف کنم

دوباره درخواست بده که کاربریت اوکی بشه بعد این کارهارو انجام بده

دوباره درخواست بده که کاربریت اوکی بشه بعد این کارهارو انجام بده

یه اس می فرستن تاریخ عضویتو تبریک می گن بعده تعلیق بازم همون اس ام‌اس می یاد یا نه دیگه ؟

یه اس می فرستن تاریخ عضویتو تبریک می گن بعده تعلیق بازم همون اس ام‌اس می یاد یا نه دیگه ؟

برای من که نیومده اس ولی الانو نمیدونم