2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا مگه زوره بده

ترانه هستم یک دانشجو معلم ساده ، در مورد زبان آلمانی سوال داشتید میتونم کمکتون کنم:)                                                                                                                            جانم فدای رهبرم ، جانم فدای ایرانم  🇮🇷

ایسگا کردی؟؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته

ایسگا کردی؟؟

اره بابا طرف دوستمه بیشتر تا همکار فقط میخواستم اسکرین براش بفرستم تاپیک زدم

نصف اینایی که میبینی هم دم از فرهنگ میزنن
در به در دنبال دعا نویسن یکی دیگه رو زمین گیر کنن
اینجا جوگیر میشن

همین تاپیک رو یه ادم معروف میزد همشون میگفتن
وای چقدر هیجان انگیز و باحال 

واقعا ک نابالغی😐به خودش ربط داره ک شیرینی بده یا نه

تا ازت نظر نخواستن که قربونت برم نیا نظر بده که
میری یه جایی یه چیزی بهت میگن رنگ صورتت عوض میشه
الانم برو درستو بخون از کنکورت عقب میمونی

آیا شما پول گواهینامه ش رو دادین ؟ آیا شما بهش رانندگی یاد دادین ؟ آیا شما ماشینتون رو در اختیارش قر ...

شما وکیل وسیع همه ایی یا فقط از دوست من حقوق میگیری ؟
سرتو در بیار یکم هوا برسه