marjan_am مدیر استارتر عضویت: 1398/10/21 تعداد پست: 130 عنوان جراحی بینی 399 بازدید | 18 پست سلام دوستان کسی پیش دکتر حمیدرضا کوهستانی و جهاندیده جراحی بینی انجام داده؟ 1403/04/09 | 15:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khchanii عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 783 من قصد دارم انجام بدم اما پیش خسروشاهی اینایی ک گفتی حتی نمیدونم کجان🙁
marjan_am مدیر استارتر عضویت: 1398/10/21 تعداد پست: 130 من قصد دارم انجام بدم اما پیش خسروشاهی اینایی ک گفتی حتی نمیدونم کجان🙁 تهران هستن اطرافیانم پیش کوهستانی انجام دادن خیلی خوب شدن
khchanii عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 783 تهران هستن اطرافیانم پیش کوهستانی انجام دادن خیلی خوب شدن هزینه چقد میگیره؟و سبکش چیه کلا
marjan_am مدیر استارتر عضویت: 1398/10/21 تعداد پست: 130 هزینه چقد میگیره؟و سبکش چیه کلا هزینه ش تا ۶۰ تومان بود سبکش هم نیمه فانتزی و طبیعی من نیمه فانتزی میخوام چندنفری ک دیدم نیمه فانتزی بودن مشکل تنفس نداشتن خیلی تمیز جراحی کرده بود
khchanii عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 783 هزینه ش تا ۶۰ تومان بود سبکش هم نیمه فانتزی و طبیعی من نیمه فانتزی میخوام چندنفری ک دیدم نیمه فانتز ... هزینش خوبه تفاوت قیمتی زیادی نداره با خسروشاهیپیج اینستاش داری؟
marjan_am مدیر استارتر عضویت: 1398/10/21 تعداد پست: 130 هزینش خوبه تفاوت قیمتی زیادی نداره با خسروشاهیپیج اینستاش داری؟ خسروشاهی چطوره کاراش؟ پیج داره؟آره drkoohestanidr.jahandideh
khchanii عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 783 خسروشاهی چطوره کاراش؟ پیج داره؟آره drkoohestanidr.jahandideh مرسی فدات ما تموم فامیلا از جمله مامان و خواهرم پیش خسرو شاهی عمل کردن کارش خیلی خوبه منتهی من دوس دارم عروسکی در بیاد میترسم اونی ک میخام در نیاره براهمین یخورده ب شک افتادممیفرستم برات الان
marjan_am مدیر استارتر عضویت: 1398/10/21 تعداد پست: 130 مرسی فدات ما تموم فامیلا از جمله مامان و خواهرم پیش خسرو شاهی عمل کردن کارش خیلی خوبه منتهی من دوس د ... عزیزیچ خوب پس نمونه هاش دیدی عروسکی ریسک داره یکم منم نمونه از کوهستانی دیدم و تمیزی بخیه اینا بیشتر تمایل دارم برم پیشش عکسای پیج زیاد قابل اطمینان نیست
khchanii عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 783 عزیزیچ خوب پس نمونه هاش دیدی عروسکی ریسک داره یکم منم نمونه از کوهستانی دیدم و تمیزی بخیه اینا بیشتر ... اینه پیجش
khchanii عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 783 عزیزیچ خوب پس نمونه هاش دیدی عروسکی ریسک داره یکم منم نمونه از کوهستانی دیدم و تمیزی بخیه اینا بیشتر ... عاره دقیقاحالا برا همین استرس گرفتم ک پیشش عمل کنم یا ن کلا عمل بینی ی عمل ریسکی و شانسیه متاسفانه
marjan_am مدیر استارتر عضویت: 1398/10/21 تعداد پست: 130 عاره دقیقاحالا برا همین استرس گرفتم ک پیشش عمل کنم یا ن کلا عمل بینی ی عمل ریسکی و شانسیه متاسفانه انشالله که عمل میکنم و چیزی که دوست داری میشه عزیزممنم از ریسکش میترسم