2777
2789

خیلی خستم خیلی بچم نه ماهشه توی این نه ماه نه ساعت اروم نبوده تا ۴ ماه کولیک داشت بعدازاون رفلاکس شروع شده روز به روز گریش بیشتر بیقراریش بیشتر الان حتی دیگه راحت نمیخوابه فقط تاصب ول میخوره به شکم میخوابه و گریه میکنه همهههه نوع دارویی دکترش بهش داده اثر نداره الان باکلوفن داده از بس راجبش بدخوندم جرات نمیکنم بدم توروخدا اگه راه حلی دارین دریغ نکنین

به نیت دلم صلوات میفرستید لطفا😍❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیرین بیان از عطاری بخر یا بادیون با کمی نبات دم نوش درست کن هم خودت بخور وهم بریز تو شیشه شیر بد ...

جدی اثرداره بخدا اگه اثرداشته باشه تا اخرعمرم دعاتون میکنم

بجز دکترخودش ک فوق تخصص بیماری های نوزادان ۵،۶ تا دکتر دیگم بردم انگارنه انگار

نه نوزادان نباید ببری

باید فوق تخصص گوارش کودکان ببری

ممکنه درکنار رفلاکس حساسبت هم داشته باشه چون ۹ماهشه حتما بهش عداهم میدی اگر عدایی نسازه باعث میشه رفلاکسش تحریک بشه اگر شیر خودتو میخوره خیییلی باید رعایت کنی اگر شیر خشکیه باید حتما رژیمی باشه شبا قبل خواب هم باید داروشو بدی

برو پیج me allergy درمورد عدای کمکی و رفلاکس خیلی مطالب مفید داره

دکترای اطفال نه رفلاکس نه الرزی قبول ندارن

اکثر بچه های رفلاکسی الرژی هم دارن

حتما ببرش گوارش کودکان

اثر نداره بچه منو میخواستن رودهاشو ببرند با همین خوب شد

وای چرا رودهاشو ببرند یعنی رفلاکس انقدعوارض داره شما شیرین بیانو دادین یا بادیون چندوقتگی خوب شد