سلام خانوما خوبین امشب عروسی پسر عمومه و از دوروز قبل برا همه کاغذ عروسی پخش کردن مال منو همین الان اوردن اصلا دلم نمیخواد برم اینجایی ک من زندگی میکنم رسمه وقتی یکی از اعضای نزدیک فوت میشه تا سالش صبر میکنن و بعد عروسی میگیرن من با عروسی گرفتنشون مشکلی ندارم اما حرفایی ک میزنن میاد و ب گوشم میرسه ک عموت برای پدرت هیچ ارزشی قائل نشد نذاشت سالش بگذره بعد عروسی برا پسرش بگیره این حرفا خیلی ازارم میده الانم ک دیقه ۹۰ ای برا من کارت فرستادن شما جای من باشین چیکار میکنین میرین یا نمیرین اینم بگم خیلی خودخواهن و خودشیفته انگار از دماغ فیل افتادن همشون
فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی
جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
یاد گرفتم تو سختی ها زمین نخورم قوی باشم چون قراره من دیگه اون اشتباه و آدم اشتباه رو تکرار نکنم🎳 و درس وتجربه کسب کنم این شکست و برد ها شیرینیه زندگیمونه🎲 یادت باشه رنج نباید شمارا غمگین کند🍃 باید شمارا قوی و هوشیار کند🏆🌞. مدرک تحصیلی(لیسانس/کارشناسی)🌱(متأهل)( قد1/80) (وزن75 )(بدنسازم زیبایی بدن کار میکنم) (گاهی اوقات مدلینگ لباس ومدل ارایشی هم قبول میکنم )💐💄👗👠💋💅👰 وقتی جوابتو نمیدم یعنی به شخصیت خودم احترام میزارم که با شما هم کلام نشم.
حالا مامانم میگ اگ نیای زشت میشه مادر شوهرمم گیر داده باید بری
1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی
نرو کسی گفت بگو والا رسمه تا سال صبر میکنن ولی بازم ما راضی به صبر ازدواج 2 جوون نداشتیم اما میشد احترام گذاشت زودتر کاغذ بیارن یک اجازه صوری میگرفتن نه لحظه اخر کاغذ بیارن. هرکسی احترام خودشو خودش باید بخره.
چندوقته پدرت فوت شده عزیزم نرو و خواهر و برادرات مگه میرن یا مادرت
اره اونا میرن ینی ب خاطر ی چیزایی مجبورن برن پدرم ۸ ماهه فوت شده ولی من دلم نمیخواد برم اونارو درک میکنم ک باید برن اما من نمیتونم
1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم نرو اگه نری اونا ناراحت نمیشن احتمالا چون پدرتون فوت شده میخواستن به شما کارت ندن اما در آخرین ...
اتفاقا از ی نفر برام پیغام فرستاده ک بهش بگین اگ نیاد رابطه عمو و برادرزاده ای تموم میشه نیست ک خیلیم عموی خوبی هست🤦♀️
1
5
10
15
20
25
30
35
40