2777
2789

من همیشه فکر میکردم تو رابطه رفتن ذوق و شوق داره و اتفاقای قشنگ‌می افته ولی از همون اول نگرانی درگیری داشتم و با اینکه همو دوست داشتیم کلی چالش مثل نگرانی و استرس و دوری اینا داشتیم ولی انگار چالش هامون بیشتر از شادی خوشحالیمونه  و انگار همش یه چیزی کمه مثل اینکه به موقع نبود و زود بود برای سنمون 

رابطه اگه با آدم درست باشه خیلیم خوبه.

زندگیت عوض میشه خودتو بیشتر دوست داری دغدغت کمتر میشه مشکلی باشه خیالت راحته یکی پشتته ولی با آدم درستش فاصله هم بهونس من خودم رابطم لانگ بود۱۲ساعتم فاصله 

یه روزی بلاخره منم موفق میشم🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام وقتتون بخیر 

عذرمیخوام تو یه تاپیکی دیدم که پست گذاشتید راجع به عمل ترمیمی بینی پیش دکتر بهنام غفاری .. پیششون عمل ترمیم انجام دادید ؟ راضی هستید ؟ خواهش میکنم اگر پیاممو دیدید پاسخ بدید خیلی ضروریه. سپاس