2777
2789

سرویس نقره م دادم کوتاه وسفیدکنن..یه تکه اضافه میادکه تصمیم گرفتم انگشتربشه..اون اقادیشب پشت تلفن گفت پسرم بیشترمیدونه‌.گفتم اگرامکان داره شمارشون بدین تاتوی ایتاعکس انگشتروتوضیحات براشون بفرستم.دیشب توی ایتااین پیامهارونوشتم.سین کردولی جواب نداد.امروزصبح ساعت ده ونیم خودش تماس گرفت‌.خواهرم گفت خیلی پشتش نیار.اشنای پسردایی هست آبروت میبرن ومشکلی پیش میاد‌.نگران شدم وترسیدم بابت حرف خواهرم    

سلام.وقتتون بخیر(فامیلیموگفتم) هستم.ببخشیددرحددوسانت اززنجیرم که چیده میشه میخوام اگرمیشه یه انگشتردرست کنیدبرام.حالایاباهمون ۲سانت..یااگرنمیشه بعنوان خرجکار..این دومدل فعلامدنظرمه..هزینه ش چقدرمیشه؟

زنجیرم بعنوان خرجکاربکارببرین.نگین هم شبیه وهمرنگ نگین سرویس خودم

این مدل چقدرمیشه هزینه ش؟

یااگرمیرسه زنجیر۲سانتی خودم یه حلقه ساده بشه حالایابندانگشتی مدل اولی ازبالا..یاانگشترمدل آخری.. البته نگین همرنگ سرویس خودمم میشه روش بکارببرین؟هزینه ش چطوره؟

سایزهرانگشتم بشه مشکلی نداره..ممنون

خودم این مدل خیلی پسندم هست البته باید ببینم فعلابودجه م میرسه یاخیر🙏🙏

........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوندم. میگم خیلی طولانی نوشتی این (انگشتر و اون انگشتر) فکرکنم خود طرف بفهمه ترسیدی فکر بد بکنه😂😂

آره اینقدرمیترسم توی چت باپسرنامحرم.مخصوصااگرجوون باشه.خیلی مودب وبااحتیاط صحبت میکنم

........