2777
2789
عنوان

ارزیابی تکمیلی آزمون دبیری

787 بازدید | 18 پست

سلام دوستان کیا رفتن مصاحبه ارزیابی تکمیلی؟ میشه لطفا بگید چه جوری بوده؟؟ من چند روز دیگه باید برم اما از طرح درس و ایفای نقش هیچی نمیدونم. رشته ام ادبیاته. اگه میشه توضیح بدید که توی تدریس چه جوری باید عمل کنیم؟؟؟ ممنونم 

جدی هیچ مطالعه ای نداشتی 

این دو تا آیتم کلی کانال های تلگرامی و ایتا آموزش دادن 

حتما پکیج بخر  مصاحبه بیشتر از کتبی مهمه مسلط نباشی رقیبات برنده شدن

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طرح درس نمونه‌هاش داخل گوگل هست میتونی بزنی نگاه کنی کاری نداره

ایفای نقش هم یه نفر مثلا نقش اولیا رو بازی میکنه که اومده شکایت کنه و تو باید پاسخگو باشی

دربارهٔ تدریس هم روی فن بیانت خیلی کار کن با صدای بلند و شمرده شمرده صحبت کن

انرژیت بالا باشه و لبخند داشته باش

نگرانم موضوعی رو بدن که حضور ذهن کافی براش نداشته باشم

عزیزم موضوعات بحث گروهی که از قبل به همه داده میشه و مطالب مربوط بهشم داده میشه

در رابطه با ایفای نقش نگران نباش ساده تر از چیزیه که فکر میکنی فقط کافیه با اعتماد به نفس و آرامش جواب بدی اصلا استرس نگیر

چه پکیجی خوبه؟؟ از کجا؟؟

نمی‌دونم ولی برای کتبی بعضی ها نوین استخدام گرفتن استخدام صد هم من آموزش های رایگانش دیدم بد نبوده ولی یکی بگیر حداقل با آیتم ها آشنا بشی

کتاب های روانشناسی نوجوانان بخون تو نت سرج کن معضلات دانش آموزان و طریقه برخورد با مشکلاتشون نکته برداری کن 

برای طرح درس هم نمونه تدریس تو اینستا و یوتیوب هست ببین

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .