2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حقیقتا تا قبل اینکه نامزدکنم اصن اعتماد به نفس نداشتم همش دوست داشتم‌کرم پودر هایی ک کاور بالا داشتن و سنگین بودن بزنم ولی الان اعتماد به نفس دارم و هر وقت بیرون میریم تعریف میکنه ازم حس خوب میگیرم خدشم دوس نداره ارایش کنم منم الان دیگه حساس نیستم بیرون میرم فقط ضد افتاب بدون رنگ میزنم گاهی برق لب 

حقیقتا تا قبل اینکه نامزدکنم اصن اعتماد به نفس نداشتم همش دوست داشتم‌کرم پودر هایی ک کاور بالا داشتن ...

آره منم همینطوریم ولی اعتماد به نفس ندارن 

دوستم گفت چقدر خوبه اعتماد به نفس داری اینجوری میای بیرون ولی نمیدونه من چقدر نشخوار فکری دارم  

آره منم همینطوریم ولی اعتماد به نفس ندارن دوستم گفت چقدر خوبه اعتماد به نفس داری اینجوری میای بیرون ...

وای چه حرف بدی زده😑😑

عزیزم چندتا آکنه ارزش نداره خدتو اذیت کنی زیبایی هاس هرکسی خاص هستن از کجا میدونی همون اکنه ها زیبات نکرده باشه

وای چه حرف بدی زده😑😑عزیزم چندتا آکنه ارزش نداره خدتو اذیت کنی زیبایی هاس هرکسی خاص هستن از کجا مید ...

مرسی عزیزم ❤️❤️❤️❤️

من مشکلی ندارم با آکنه هام حتی به نظرم خاص شدم ولی چون اکثر مردم جامعه چنین دیدگاهی ندارن اذیت میشم

متوسط رو به شدید

ببین من خودم آب زیاد میخورم 

فست فود زیاد نمیخورم 

ارایش منم نمیکنم چون روی پوستم بد میشینه مخصوصا کرم پودر 

ولی کاریش نمیشه کرد مطمئن باش ما همینطوریم زیباییم