2777
2789
عنوان

فرق گذاشتن بین بچه ها

165 بازدید | 11 پست

والدین محترم پدرا مادرا

بچه هاتون هیچ فرقی باهم ندارن فرزندانتون فرزند خودتون هستن

چرا به یکی بیشتر اهمیت میدید؟؟

چرابه یکی اهمیت نمیدید؟  

چرا یکی از بچه هاتون رو تو اولویت میگذارید یکی رو  زیر پا له میکنید؟؟

چرا دل بچه هاتون رو میشکونید؟

چرا اشک بچه ها تون رو درمیارید کاری میکنید بچه هاتون تو خلوت خودشون گریه کنن؟

چرا کاری میکنید بچه هاتون نفرینتون کنن؟؟ 

چرا کاری میکنید بچه هاتون شکایتتون رو پیش خدا ببرن؟

....

باور کنید بچه هاتون بچه شما هستند دلشون رو نشکنونید😔😔 .پس فرقی نذارید بینشون❤❤

جیش تو این زندگی😒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها فرق دارن نمیشه مثل هم دوسشون داشت 

من خودم کلا یه بچه دارم کوچیک که بودم مامانم منو خیلی کمتر از خواهرم دوست داشت خیلی ناراحت میشدم حتی یه مدت حس میکردم من بچه مامانم نیستم ولی به مرور تفاوتای خودمو خواهرمو دیدم تو اطرافیان میدیدم دوتا بچه چقد باهم فرق دارن میدونم توام‌تقصیری نداری ولی دل آدما تحت کنترل خودشون نیست بعضی بچه ها بیشتر به دل پدر و‌مادرشون میشینن کاریشم‌نمیشه کرد 

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!
بچه ها فرق دارن نمیشه مثل هم دوسشون داشت من خودم کلا یه بچه دارم کوچیک که بودم مامانم منو خیلی کمتر ...

چرا نمیشه بچه ها رو مثل هم دوست داشت .؟؟الان راضی هستی بینتون فرق میگذاشتن؟؟

جیش تو این زندگی😒
چرا نمیشه بچه ها رو مثل هم دوست داشت .؟؟الان راضی هستی بینتون فرق میگذاشتن؟؟

راضی نیستم هیچوقتم رابطه گرمی با مادرم نداشتم از بعد از ازدواجم تلاششو کرد رابطمونو‌درست کنه ولی من دیگه محبتشو نمیخواستم 

نمیشه ببین دل منطق سرش نمیشه یه بچه به چشم پدر مادرش شیرینتره و یکی دیگه نه 

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!
بچه ها فرق دارن نمیشه مثل هم دوسشون داشت من خودم کلا یه بچه دارم کوچیک که بودم مامانم منو خیلی کمتر ...

پدرو مادر من خداروشکر فرق بین بچه ها نذاشتن .مادر شوهرم بین بچه هاش فرق میگذاره دیشب شوهرم داشت از دست مامانش گریه میکرد منم باهش گریه میکردم قلبش شکسته 😔😔

جیش تو این زندگی😒
پدرو مادر من خداروشکر فرق بین بچه ها نذاشتن .مادر شوهرم بین بچه هاش فرق میگذاره دیشب شوهرم داشت از د ...

درک میکنم حتی وقتی از دستش عصبانی بودی یا متنفر بودی اینو به روش نیار لطفا 

راضی نیستم هیچوقتم رابطه گرمی با مادرم نداشتم از بعد از ازدواجم تلاششو کرد رابطمونو‌درست کنه ولی من ...

من خودم باشم پدرو مادرم فرق بذارن باهاشون قطع رابطه مبکنم 

جیش تو این زندگی😒
من خودم باشم پدرو مادرم فرق بذارن باهاشون قطع رابطه مبکنم

گفتنش راحته مثل اینه که بگی از شکل ناخنام خوشم نمیاد برم بکشمشون! اولی درد داره ولی درد دومی بیشتره 

درک میکنم حتی وقتی از دستش عصبانی بودی یا متنفر بودی اینو به روش نیار لطفا

من اصلا به روش نمیارم خودش گناه داره با این که شوهرم از اون یکیا سر تره نمیدونم چرا مادرشوهرم اینجوری باهاش رفتار میکنه .میگه مادرم نیست من رو از پرورشگاه اوردن😔

جیش تو این زندگی😒
گفتنش راحته مثل اینه که بگی از شکل ناخنام خوشم نمیاد برم بکشمشون! اولی درد داره ولی درد دومی بیشتره

نه این میگه میخوام برم شهرستان تا دیگه نبینمش .میگه سرخاکش هم نمیام 

جیش تو این زندگی😒