2777
2789
طبیعی نیست اگه زیر ۲۰ سالی بعدا درست میشه😂 فک نکن از اسمون افتادی

همه چی هم قیافه نیست بقیه چیزاتم خوبه؟

بدنت

ذاتت

اخلاقت

چیزایی ک بلدی

استعدادهات

چیزایی ک خدا بهت نداده و دست خودت بوده هم قشنگه؟؟

من براش دریا شدم او با برکه می‌پرید

یعنی من آدم خودشیفته ام؟

با توجه به توصیفاتت بله

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برعکس منی

و من

(سریع تایپ میکنم پس اگه کلمه ای رو اشتباه نوشتم به خاطر اونه ) کوروش شاه جهان شاه بزرگ آزاد مرد آزاد مردان آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم(شاهنشاه) آریایی هستم فرزند کوروش بزرگ به تاریخ کشورم بسیار افتخار میکنم لر ها سرچشمه ی اصالت هستند به قومیت با اصالت و غیرتمند خویش افتخار کرده و به کشورم و تاریخ کشورم پایبند هستم لرها همان قومی بودند که در تاریخ نام تیمور را لنگ کردند✌🏻*بعد این همه بارون خون بلاخره پیداش میشه رنگین کمون🕊* زنده باد ایران و ایرانی(بی احترامی=بی‌احترامی)

خوبه که از خودت راضی هستی ولی این موضوع اصلا خوب نیست نشون دهنده خیلی مشکلات هست یکیش هم خودشیفتگیه روانشناس میتونه کمکتون کنه .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

باز خوبه خودت متوجه این مسئله شدی😂

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...
زیر ۲۰ ام قبلا اینطوری بودم جدیدا اینجوری شدم🥴دقیقا به همین فکر میکنم😂💔

خوبه ک خودتو دوس داری ولی بعدا ب مشکل میخوری نمیتونی کسیو کنارت ببینی

ب چیزای دیگه ام فکر کن

همه زیبان

دیوید بکهام با اون هیکل و تیپ و قیافه و موقعیت تازه توی سن بالای ۵۰ سالگی ک بازم جذابه هم همرو زشت نمیبینه😂

من براش دریا شدم او با برکه می‌پرید