2777
2789

فردا عصر میرم بستری شم واسه پسفردا که پسرم بدنیا میاد😍

ولی راستش خیلی استرس دارم. بیاین از قبل و بعد از سزارین بگین. تجربیاتتون! چه کارایی بکنم؟ بخور و نخورها چیه؟

تو ساک بچه بجز لباسها و پتو و یه سری چیزای کاملا واضح چی بذارم؟

‎بخشودن کسی که به تو بدی کرده تغییر گذشته نیست، تغییر آینده است!

پشمک هوس کردم   

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخی عزیزم به سلامتی.😍

امیدوارم زایمان راحتی داشته باشید.

با عرض معذرت جواب سوالهاتون رو نمیدونم.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

به سلامتی بری برگردی کلوچه جان

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

شب قبلش ساعت 8 یه سوپ سبک بخور دیگه هیچی نخور. ساکت هم که پوشک بچه و پوشک بزرگسال و ش و ر ت دو سه تا بذار. پتوی بچه و دو دست لباس بچه و ... 

فرداش صبح ان شاالله سز شدی بعدش سرت و تکون نده و زیاد صحبت نکن. از دیدن بچه ات لذت ببر عزیزم.

خدا پشت و پناهت.

ONLY. GOD.
آخی عزیزم به سلامتی.😍 امیدوارم زایمان راحتی داشته باشید. با عرض معذرت جواب سوالهاتون رو نمیدونم.

عزیییییزم! با همین کامنتت کلی روحیه گرفتم😘

از الان زیره بکوب تو خونه داشته باش چون بعد سز خیلی آدم نفخ می کنه. با غذاهات بعدا. دم کن بخور.

حتما دستشویی فرنگی بعدش استفاده کن تا یه هفته خیلی احتیاط کن. هر روز قدم بزن تو خونه.

حتما برای سه روز اول کمک بگیر.بگو همسرتم باشه خیلی کمک کننده است.مخصوصا برای ازمایشهای بعد نوزاد و دکتر و اینا...

ONLY. GOD.

کلوچه جان سلام...منو یادته؟همونی که باعث شد بی اجازه پروفایلتو متاسفانه بردارن....😚خب اول بگو بی حسی یا بیهوشی؟اگه بی حسی حتما و حتما بعدش ابدا سرتو خیلی تکون ندی چون سر درد بدی میگیری.اما خدایی نکرده اگه سر درد داشتی نسکافه بخور اینو البته خود پزشک گفت...شیاف هاتو حتما به موقع بزن من خیلی منظم نزدم و دردام امونمو بریده بود.برای بچه هم دو سه دست لباس و کلاه و دستکشش که چنگ نندازه به خودش خخخ.پوشک و برای لزوم شیشه و سر شیشه و پستونک هم همراهت باشه.دستمال مرطوب و حوله هم فراموشت نشه.اگه پمپ فشار درخواست کنی درد روز اولت به نسبت زیادی پایین میاد.برای شب اول هم که بگو برات یه سوپ عالی بذارن بیارن خخخخ

شب قبلش ساعت 8 یه سوپ سبک بخور دیگه هیچی نخور. ساکت هم که پوشک بچه و پوشک بزرگسال و ش و ر ت دو سه تا ...

اووووه! شورت بزرگسال یادم رفت. آفرین!

سوپ و اینا هم که شاید بهم بدن چون گفتن از یه شب قبل باید برم بستری شم!

شما تجربه شو داشتین؟ بعدش عارضه ای نداشتین؟

منتظر رهنمودت بودم! حرف نزده چطوری ازت پذیرایی کنم؟!

چطور منتظر رهنمودم بودی 😂😂😂

من مجرد رهنمودم چیه واسه شما 😄

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋

یه سری شرت حالت مشبکه به شرت سزارین فکر کنم معروفه خود داروخانه بیمارستان داره اونارو بگیر مناسبه.سعی کن خیلی هم صحبت نکنی و سرتو تکون ندی من از این مورد خییییلی خاطره بدی دارم.

کلوچه جان سلام...منو یادته؟همونی که باعث شد بی اجازه پروفایلتو متاسفانه بردارن....😚خب اول بگو بی حس ...

آآآآآیییییییی! گرفتمت👮‍♀️

بگو ببینم این یکی عکسمو میپسندی؟ 😁

از شوخی گذشته بیحسی هستم و ممنون از توصیه های خوبت

اووووه! شورت بزرگسال یادم رفت. آفرین! سوپ و اینا هم که شاید بهم بدن چون گفتن از یه شب قبل باید برم ...

بله دوبار.

نفخ بعدش خیلی اذیتم می کرد.

انتی بیوتیک هم خودش دوباره نفخ میاره.

روزای اول بعد سز غذاهای نرم بخور تا معده ات راحت کار کنه به بخیه ات فشار نیاد.

درد اصلیش همون یه شبه. از فردا شاید فقط موقع تغییر وضعیت کمی دردت بیاد. زود خوب میشی اگه حرکت کنی.

ONLY. GOD.