2777
2789
عنوان

مامانا کمممک باردارم

662 بازدید | 58 پست

سلام توروخدا کی مثل من بوده الان ۳روزه رفتم تو۷ماه وبچه ام اصلاااا تکون نمیخوره تواین ۷ ماه دیروز رفتم صدای قلبشم شنیدم خداروشکرخوب بود،پس چرا تکون نمیخوره ؟؟؟اینم بگم اب دوربچه کمه

اون که همیشه باهاته پاهاته

چربی شکمی نداری؟

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه شربت غلیظ شیرین بخور

به پهلوی چپ دراز بکش

نیم ساعت بمون

ببین تکون میخوره

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
یه شربت غلیظ شیرین بخور به پهلوی چپ دراز بکش نیم ساعت بمون ببین تکون میخوره

اینقدرروزها این کارهارومیکنم حتی یه نبض،کوچیک هم نمیزنه

سعی کنید آب و نوشیدنی یه غیر کافئین دار زیاد بخورید خوراکی  های شیرین و مقوی .. اگر هم مشکل استراحت مطلق ندارید پیاده روی کنید ، این راهکارها بی تاثیر نیست . ایشالله که نی نی سلامته و زودتر از نگرانی در میاید 

از پزشکت پرسیدی دلیلشو؟ البته مامان ۹۶ هم درست میگه. ممکنه بخاطر چربی دور شکم تکونای بچه حس نشه

اخه اوایلش میگفتم برای چربی ولی دیگه الان تواین ماه اون چاق  ترهاشم متوجه میشند

خیلی عوامل باعثشن.چربی شکمی،همون کم بودن آب جنین،قدامی باشه،و اینکه بعضی بچه ها کلا کم تحرکن.بازم دکترت باید پیگیر بشه و خیالتو راحت کنه که چیزی نیس

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!