سلام مامانا دخترم چن وقته بشدت بدنش خشکه تا الانم سه سری بردمش دکتر پماد مرطوب کننده میدن الان بقدری خشکه ک زخم شده میشه یه دکتر خوب معرفی کنید
اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
دکتر حکمت جو، خیابون رباط اول. سرچ کنی آدرس دقیقش میاد. از قبل هم نوبت نمیخواد. میری همون موقع نوبت ...
عه ممنون خوبه راضی بودین شما؟
اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی. من از نوزادی دخترم می برم پیش این دکتر. یه بار هم پوستش اگزما زده بود یه داروی ساختنی داد خیلی سریع خوب شد. کلن دکتر خیلی خوبیه. حتما ببر دخترت رو، انشاالله نتیجه خوب می گیری.
خیلی. من از نوزادی دخترم می برم پیش این دکتر. یه بار هم پوستش اگزما زده بود یه داروی ساختنی داد خیلی ...
مرسی عزیزم 🦋