2777
2789

عروسی برادرشوهرمه دادم واسم لباس بدوزن ماکسی خیاطه تنگ و چسبان دوخته بود بعدم دکلته و استینشم بدون استر داده کلی شوهرم بحث کرد باهامو لباسو نصفه نیمه از خیاطه گرفت بعدم تا دو روز قهر بود گفت نمیخواد اینو بدی درست کنن عروسی نمیریم. بعد کلی عذرخواهی من بدبخت گفت بریم واست بازار لباس بخر یا مانتو کلی گشتیم مجلسی ک سایزم نبود مانتو یدونه مدل عبایی پیدا کردم ۷ میلیون. کلی گفتم ببرم بدم لباسو خیاط دیگه باز کنه و عیباش بگیره. بردم یکی دیگه استر داد یقه و استینو و ازادترش کرد. باز شوهرم مجبورم کرد باید بپوشی اگه تنگه بری مانتو عبایی رو بخری. پوشیدم قسمت سینه تنگ و چسبان بود گفتم بابا محلسیه چرا ادا در میاری . گفتم باشه از جام بلند نمیشم مانتومم در نمیارم فقط دکمه اش باز میزارم میگه نه نپوشش برو مانتو عبایی رو بخر. دروانه شدم بخدا.

عروسی مختلط هم نیستا میگه فیلمبرداری میکنن تو ابروی منو میبری با این لباس.

صبح بلند شده میگه خانم لباست تنگه اصلا خوب نیست مانتو بپوش. بخدا درمونده شدم.

به خیاطی که دوباره دادم درست کنه زنگ زدم قسمت کارور تنگه میگه میشه فقط ی کاری کرد نیم متر تور بخری بیاری واست  بالاتنه رو دوباره بدوزم ازادتر بشه.

چه کنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چجوری لباس مجلسی سایزت نبود

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
خیلی تنگه من خودم لباس گشاد دوست ندارم بعدشم مختلط که نیست عزیزم

پس اشکالی نداره کارور تنگ و چسبان باشه. به خیاطی دومیه زنگ زدم میگه اون خیاطه بالاتنه رو بد برش زده سرشونه رو کوچک گرفته. میگه بنظر من که خیلی خوب شده الان ک بازترش کردم