2777
2789
عنوان

بی بی چک🫀😻🙏💙💗

2599 بازدید | 345 پست

قلب مادر خدا تورو بعد از ۹ ماه دوباره تو دل من گذاشت شکرگزارم ازش که من و لایق مادر شدن دونست باورش برام سخته بعد از بارها و بارها بی بی چک زدن و دیدن صحنه های منفی

اما امروز با دیدن این صحنه خدا بهم جون دوباره داد بهم امید داد بهم انگیزه داد بهم فهموند که نگاهش به زندگیمه صدامو میشنوه برای همتون از ته دل این حس قشنگ و آرزو میکنم و امیدوارم بزودی همه چشم انتظارا تجربه کنن

ممنون میشم اگه این تاپیک و میبینید برای سلامتی تو دلیم وشنیدن صدای قلب قشنگش دعا کنید 🙏🙏

بماند به یادگار از 1403/4/9💗💙

•گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

@shampal20877  

@matina8128 ‍ 

بیاین ببینید چه خبره اینجا 🤭

براتون از ته قلبم این لحظه رو ارزو میکنم امیدوارم بزودیییییی همچین تاپیکی بزنیددددد واستون ذوق کنم😍🙏

@shampal20877 @matina8128 ‍ بیاین ببینید چه خبره اینجا 🤭براتون از ته قلبم این لحظه رو ارزو میکنم ...

ای جانممم مبارکه گلم 😍 سر صبحی چقدر خوشحال شدم بمونه برات گلم این لحظه قسمت همه چشم انتظارا😍❤️

جان چه میدانست که از دنیا چه ها خواهد کشید 🌱 
ای جانممم مبارکه گلم 😍 سر صبحی چقدر خوشحال شدم بمونه برات گلم این لحظه قسمت همه چشم انتظارا😍❤️

فدای تو دوست خوش قلب و مهربونم  انشالله از ته قلبم برات میخوام دو روز دیگه همچین تاپیکی بزنی واست ذوق کنم 😍

وااااااااییییییی

ذوقیییی شدم اشکی شدم 

خدایا شکرت.خدایا شکرت که مادرشدن دوستمو دیدن..این لحظه و هزاران لحظه قشنگ دیگه مبارکت باشه عزیز صبورم😍😍😍

دیدی خواب ماه پیشت چه زیبا تعبیر شد

خیلی واست خوشحالم خیلی زیاد👌👌😍مبارکت باشه .برات یه بارداری موفق و راحتی رو از خدا طلب میکنم

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده
واااااااایییییییذوقیییی شدم اشکی شدم خدایا شکرت.خدایا شکرت که مادرشدن دوستمو دیدن..این لحظه و هزاران ...

فدای تو مرسی مهربونم مرسی خوش قلبم  انشالله که خودتم بزودی همچین تاپیکی بزنی دوست قشنگم انشالله این ماه تو هم اینجوری خوشحالم کنی به دلم افتاده که خیلی زود همچین خبر خوبی و بهم میدی 

مرسی که تو این چند وقت  از راه دور کنارم بودی و با حرفات ارومم کردی واست از خدا ارامش صبوری و دل پر از شادی میخوام🥺💓

واااااااایییییییذوقیییی شدم اشکی شدم خدایا شکرت.خدایا شکرت که مادرشدن دوستمو دیدن..این لحظه و هزاران ...

ببین از ۷ صبح بیدارم بی بی و زدم منتظرم بیدارشییییییی🤭

نمیدونم چیکار کنم الان 😁

ازمایشم نمیخوام زود برم که استرسی بشم 

🥺چیکار کنم بنظرت 

واسم دعا کن همه چی خوب پیش بره 🥺🙏🙏