2777
2789

من چون خودم به هوش مصنوعی علاقه دارم اینو چند وقت پیش پیدا کردم

نه نیاز به ثبت‌نام هست نه نیاز به فیل-تر شکن نه هیچ‌چیز دیگه‌ای

فقط به این آدرس برید:

labs.perplexity.ai

دقیقاً همین آدرس. بعد اون منوی پایین صفحه رو که روش بزنید می‌بینید که حدود 7 - 8 تا مدل هوش مصنوعی (دقیقاً مثل ChatGPT و حتی بهتر) رو داره. همشون کاملاً رایگان و نامحدودن. برای زبان فارسی و کلاً زبان‌های غیر از انگلیسی، توی همون منو nemotron-4-340b-instruct رو انتخاب کنید. بعد فارسی چت کنید و هر چی می‌خواید هر چقدر که می‌خواید بپرسید و لذت ببرید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اطلاعانش کامل و‌درست نیست، الان رفتم در مورد خودم پرسیدم، گفت یه خواننده است که کلی آهنگ خونده😂😂

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

شاید با یه خواننده هم اسمی

نه، 

البته در یه مورد درست گفت

من خودم معمولا از چت‌جی.پی تی استفاده میکنم 

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

gpt4 هستن یا3؟

ببین اون GPT-4 یا حالا مثلاً GPT-3، مدل‌های زبانی جداگانه‌ای هستن که متن باز و رایگان نیستن و یه مقدار فرق می‌کنن. اینایی که توی این وب‌سایت هستن، همشون open-source (متن باز) و رایگان هستن ولی عملکرد خیلی خوبی دارن. مثلاً همین nemotron-4-340b-instruct در حد GPT-4 عمل می‌کنه.