2777
2789

من چون خودم به هوش مصنوعی علاقه دارم اینو چند وقت پیش پیدا کردم

نه نیاز به ثبت‌نام هست نه نیاز به فیل-تر شکن نه هیچ‌چیز دیگه‌ای

فقط به این آدرس برید:

labs.perplexity.ai

دقیقاً همین آدرس. بعد اون منوی پایین صفحه رو که روش بزنید می‌بینید که حدود 7 - 8 تا مدل هوش مصنوعی (دقیقاً مثل ChatGPT و حتی بهتر) رو داره. همشون کاملاً رایگان و نامحدودن. برای زبان فارسی و کلاً زبان‌های غیر از انگلیسی، توی همون منو nemotron-4-340b-instruct رو انتخاب کنید. بعد فارسی چت کنید و هر چی می‌خواید هر چقدر که می‌خواید بپرسید و لذت ببرید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اطلاعانش کامل و‌درست نیست، الان رفتم در مورد خودم پرسیدم، گفت یه خواننده است که کلی آهنگ خونده😂😂

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

شاید با یه خواننده هم اسمی

نه، 

البته در یه مورد درست گفت

من خودم معمولا از چت‌جی.پی تی استفاده میکنم 

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

gpt4 هستن یا3؟

ببین اون GPT-4 یا حالا مثلاً GPT-3، مدل‌های زبانی جداگانه‌ای هستن که متن باز و رایگان نیستن و یه مقدار فرق می‌کنن. اینایی که توی این وب‌سایت هستن، همشون open-source (متن باز) و رایگان هستن ولی عملکرد خیلی خوبی دارن. مثلاً همین nemotron-4-340b-instruct در حد GPT-4 عمل می‌کنه.