2777
2789
عنوان

مراسم دارم ادا بازیای همسرم داره ازارم میده

| مشاهده متن کامل بحث + 2242 بازدید | 84 پست
وای خانوم کشتی شما مارو با اون لباسو مانتو عبایتتتتتتتخانوم جان بجایه اینکه این همهههه تو ۲روز تاپیک ...

عزیزم ممنون که اومدی و نیازی نیست خودتو خسته کنی نطر بدی گلم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وقت ارایشگاه گرفتم میگه بهش بگو بجای کرم پودر واسه فقط یه روشن کننده بزنه

بگو باشه 

اما کار خودتو بکن 

البته اریش ملایم انجام بده که گیر نده 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

وقت ارایشگاه گرفتم میگه بهش بگو بجای کرم پودر واسه فقط یه روشن کننده بزنه

چه وارد و خبره هم هس

منم تاحدودی به حجاب و اینا درگیرم

خودشم فقط اینطوره هاااا

مراسم اولی که دعوت شدیم 

ما 7 تا خواهریم

سرجمع 3 لنگه آستین داشتیم 

من دوتا 

اون 6 تا باهم فقط یه دونه 

چون یکیشون رومی پوشیده بود

اینقدر غر زدم 

کمی بهتر شد ولی بازم برمیگرده دیفالت

هرچی گفت بگو باشه کاره خودتو بکن .بعدم همه چیو پیش پیش برای همسرت تعریف نکن

عزیزم محل کار هستم عکسشو الان ندارم. بنظر خودمم قسمت کارور کیپ هست و چسبان چیکار کنم دیگه کلی هزینه پارچه کردم خیاطه زد خرابش کرد

عزیزم محل کار هستم عکسشو الان ندارم. بنظر خودمم قسمت کارور کیپ هست و چسبان چیکار کنم دیگه کلی هزینه ...

با دانتلو گیپور  اینا میتونی اوکیش کنی 

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
چه وارد و خبره هم هسمنم تاحدودی به حجاب و اینا درگیرمخودشم فقط اینطوره هاااامراسم اولی که دعوت شدیم ...

اره خبره شده مقصر این وسط خانوادش هم هستن. واسه عقد رفتیم بعدش برادر بزرگش و زنش انگار با مادرش اینا دعوا راه انداختن مادرشوهرم گفت ارایش نکنی لباس نخری یکی بگه به توچه همسرمم باور کرده .