2777
2789
عنوان

عروسیه و من عزا گرفتم چه کنم

1094 بازدید | 47 پست

عروسی برادرشوهرمه دادم واسم لباس بدوزن ماکسی خیاطه تنگ و چسبان دوخته بود بعدم دکلته و استینشم بدون استر داده کلی شوهرم بحث کرد باهامو لباسو نصفه نیمه از خیاطه گرفت بعدم تا دو روز قهر بود گفت نمیخواد اینو بدی درست کنن عروسی نمیریم. بعد کلی عذرخواهی من بدبخت گفت بریم واست بازار لباس بخر یا مانتو کلی گشتیم مجلسی ک سایزم نبود مانتو یدونه مدل عبایی پیدا کردم ۷ میلیون. کلی گفتم ببرم بدم لباسو خیاط دیگه باز کنه و عیباش بگیره. بردم یکی دیگه استر داد یقه و استینو و ازادترش کرد. باز شوهرم مجبورم کرد باید بپوشی اگه تنگه بری مانتو عبایی رو بخری. پوشیدم قسمت سینه تنگ و چسبان بود گفتم بابا محلسیه چرا ادا در میاری . گفتم باشه از جام بلند نمیشم مانتومم در نمیارم فقط دکمه اش باز میزارم میگه نه نپوشش برو مانتو عبایی رو بخر. دروانه شدم بخدا.

عروسی مختلط هم نیستا میگه فیلمبرداری میکنن تو ابروی منو میبری با این لباس

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم اصلا لباس لختی دمده شده همیشه ساده راسته استین جذب بدوز .. حالا پارچش میتونی ازین سنگدوزیا بخر ...

زشته چشبان باشه اخه من تپلم. اون خیاط اولیه بیشعور خیلی تنگ دوخته بود سرشونمم کوچک گرفته بود

عزیزم برو آماده بگیر بازار 

همه مدل با همه سایز هست

من توی هفت ماهگی م که باردار بودم تونستم لباس سایزم پیدا کنم شیک و کار کرده 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 
عزیزم اصلا لباس لختی دمده شده همیشه ساده راسته استین جذب بدوز .. حالا پارچش میتونی ازین سنگدوزیا بخر ...

تا دیروز گیر شوهرم رو قسمت شکم بود دیگه. دیشب اصرار کرد بپوشم باز گیرش رو قسمت سینه است ک تنگه

یعنی زندگی متاهلی اینجوریه که لحظه به لحظش باید گزارش بدی به همسر؟🤦‍♀️لباس تنگ شد لباس خراب شد لباس فلان شد؟اگر اینجوریه من غلط بکنم ازدواج بکنم

ولی اگر اینجوری نیست واقعا میذاشتی تا لحظه آخر قشنگ همه عیب و ایراداشو برطرف می‌کردی دیگه گزارش دادن چی بوده نمیفهمم

دلی که رحمه زخمه💔
نه چ زشتی مجلس زنونس .. حالا شوهرت عروسی برادرشه مگ جز برادرش کسی وارد مجلس میشه؟

اخه یه سری جریانات داره. برادرشوهر و زنش با خانوادش بحث و دعوا و قهر کردن این وسط شوهرم بخاطر این دوتا بیشعور با مادرش اینا قهر کرده. چون قراره جاری نفهمم بخاطر لجش با مانتو بره عروسی همسرمم اصرار ک برو مانتو بخر

تا دیروز گیر شوهرم رو قسمت شکم بود دیگه. دیشب اصرار کرد بپوشم باز گیرش رو قسمت سینه است ک تنگه

من موندم چرا نشون شوهرت دادی اصاا ... من عقدم ولی یبار با شوهرم رفتم خرید رو هرچ دست میذاشتم میگفت کوتاهه بلنده این مانتو فلانع .. جالب لباسایی ک دارم میپوشم همونن ولی یبارم ایراد نگرفت نتیجه گرفتم با همسر نزم خرید و نظرش نپرسم و میپوشمو درمیام بدون اینک نظر بپرسم ک توجه کنه