کایرل مدیر استارتر عضویت: 1402/04/19 تعداد پست: 532 عنوان بهش بگم یانه 73 بازدید | 8 پست از یکی خوشم میاد اوایل زود جواب پیامو میداد الان چند روز هم دیرجواب میده هم سرد یعنی میگم دیر مثلا فک کن جواب سلامو هم روز بعد جواب میدهمیخوام بهش بگم که اگه نمیخوای پیام بدم بگو که کلا پیام ندماینو بگم بهش به نظرتون؟ 1403/04/09 | 03:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشق_همه عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 11958 من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
aaarammm عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 10187 نه ، وقتی دیر جواب میده داره غیر مستقیم میگه پیام نده آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد
cinderella_new عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 12311 نه نگو ولی دیگه پیام ندههمه چی که به حرف نیست گاهی ادمها با رفتارشون حرف دلشونو میزنن اگه هم از این دیر جواب دادنا منظور خاصی نداشته باشه...خودش بهت پیام میده زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟ دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
goooooooooaaadmy عضویت: 1397/09/15 تعداد پست: 6737 سلام نده ببین چکار میکنه به گیتی دوکس راهمیشه سپاس...یکی حق شناس یکی حدشناس
مادراینده عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 13179 پیام نده زنگ نزن تمام اگر خواست خودش پیشقدم بشه برا ازتیاط یک طرفه نمیشه زده میشه باید خودشم بخواد