2777
2789
عنوان

کیک بدون فر

100 بازدید | 13 پست

کیک بدون فر درست کردین ؟؟؟من تستر ایرانی دارم رو کمترین درجه هم امتحان کردم آخرش کیک مغز پخت نمیشه فقط روش خوب برشته میشه ...تجربه ندارین ک خودتون درست کرده باشین؟؟

شیرینی های سرخ کردنی هم مثل دونات خیلی روغن میخواد ک هرسری  بخوام درست کنم برا بچه هام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیک یخچالی هم خوشمزشبا بیسکوییت پتی بورشیر و نشاسته و شکر و ارد و وانیل و پودر کاکاعو درست میشه

ببخشید اسمتون اسم یه باکتریه میدونستید؟  

محض خنده گفتم ناراحت نشید   

دوتا تخم مرغ رو با دو سوم لیوان شکر بزن بعد نصف لیوان روغن با یکم وانیل بزن بهش بعد نصف لیوان شیر هم بزن بعد دو قاشق کاکائو با یه لیوان آرد و یه قاشق مربا خوری بکینگ پودر الک کن تو ش بریز تو لیوانا بزار تو قابلمه بعد نصف لیوانا آب جوش بریز با شعله کم و دم کنی ۳۰ دقیقه بزار رو گاز خوشمزه میشه خیلی 

چنددقیقه گذاشتیدش؟چه جوری متوجه میشین ک پخته وسطش و خاموشش میکنید؟؟؟

شعلی رو اندازه دم کشیدن برنج کم میکنم و زیر قابلمه شعله پخش کن میذارم دیگه زمانشو نمیدونم بعد نیم ساعت یا ۴۵دقیقه درشو که دم کنی گذاشتم برمیدارم نگاه میکنم یه دونه خلال دندون میزنم اگه خمیر کیک بهش نچسبید یعنی مغز پخت شده

شعلی رو اندازه دم کشیدن برنج کم میکنم و زیر قابلمه شعله پخش کن میذارم دیگه زمانشو نمیدونم بعد نیم سا ...

منم درست میکنم خدا کنه خوب در بیاد دل دخترم شاد بشه علاقه داره درست کنیم 

منم درست میکنم خدا کنه خوب در بیاد دل دخترم شاد بشه علاقه داره درست کنیم

اینو فراموش کردم بگم وقتی میخوای مواد کیک رو بریزی داخل قابلمه اول کفشو چرب کن و یه کوچولو آرد بپاش و آرد اضافی رو خالی کن بعد مواد رو بریز اینجوری دیگه نمیچسبه ته قابلمه