2777
2789

خواهش میکنم بخونین به کمکتون نیاز دارم🙏🏻

گوشی من کلا نمیدونم چه مرگشه وقتی میرم تلگرام و می‌خوام یه نقاشی یا متنی رو روی یه عکس بذارم خاموش روشن میشه و هنگ می‌کنه. حالا من امروز خواستم اینکارو کنم گفتم شاید دوباره خاموش نشد، این کارو کردم و الان دیگه چراغ قوه گوشیم کار نمیکنه. یکوچولو هم بعدش آب ریخت رو گوشیم ولی مشکل چراغ قوه از همون وقتی که خاموش روشن شد شروع شد و به آب ربطی نداره.

مدلش شیائومی پوکو هست.

بنظرتون تا همیشه دیگه روشن نمیشه چراغش با بعد یمدت درست میشه؟ لطفاً بگین نظرتونو و کامنت بذارین 

تعداد رای : 10
نظرسنجی
دیگه درست نمیشه
2
20%
درست میشه
3
30%
دیدن نتایج
5
50%
ایران من! ای جان من! ای باور و ایمان من..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره

نمیتونم واقعا. چون کل فیلما و راه ارتباطیم با یکی تر از دوستام همین تلگرامه. چون حافظم هم کمه میترسم پاک کنم درست نشه و دیگه نتونم نصب کنم.

خب ی تلگرام دیگه نصب کن بعد اینو حذف کن

یبار دوتا دوستم یه تلگرام دیگه (غیر اون اصلی) نصب کردن بعد تلگرامشون هک شد با شماره ی اونا کلی آدم از آشناها شون توی ی چنل +۱۸ عضو شدن . 

یبار دوتا دوستم یه تلگرام دیگه (غیر اون اصلی) نصب کردن بعد تلگرامشون هک شد با شماره ی اونا کلی آدم ا ...

من تلگرام پلاس دارم خیلیوقته .ایرادی نداره.

اونی که دایره سبز رنگه وسطش علامت مثبت داره

من تلگرام پلاس دارم خیلیوقته .ایرادی نداره.اونی که دایره سبز رنگه وسطش علامت مثبت داره

میترسم نصب هم نشه چون هیچی حافظه ندارم