2777
2789
عنوان

همچین چیزی خیانت محسوب میشه یا نه

1286 بازدید | 32 پست

بچه ها 

من دو ساله ازدواج کردم و 10 سال اختلاف سنی داریم...

شوهرم قبل من 8 یا 9 سال با یکی نامزد بوده که بهم خورد و دختره نخواستش ولی خب شوهرم خیلی دوسش داشته خیلی زیاد🥲 

خصوصیات شوهرم ،، دست بزن داره کتکم میزنه 🙁 همش میگه ازت بدم میاد ‌... معمولا هیچ جایی باهام نمیاد اگه بیاد هم گریم میندازه اگه بخواد جایی بریم هم قبلش بحث راه میندازه که من نرم 🥲 هروقت هم پول داره منو کلا فراموش می‌کنه 😓 

به الکل اعتیاد داره .. خیلی به شدت عصبی و پرخاشگره و از اوناییه که دهنشون چفت و بست نداره خیلی فحش میده ..تو خونه اصلا باهام حرف نمیزنه و محبت نمیکنه و بهم میگه محبت میخوای چیکار حرف زدن میخوای چیکار همه زن و مردا همینن 

الانم نزدیک 40 روزه ولم کرده رفته 🥲 میگه میخام طلاقت بدم و تو خودت باید اقدام کنی...

منم تصمیم گرفتم با یه پیج فیک امتحانش کنم

تنهایی برام شده فِرکانسِ قُدرت:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا با همه اینها تازه می خوای امتحانش کنی ؟ 

ولش کن بره مرتیکه بی شعور 

برو مهریه ات رو بذار اجرا و ازش شکایت هم بکن که خونه رو ترک کرده 

بزن پدرشو در بیار که بفهمه دست رو زن نباید بلند کنه

امتحان برا چی؟ برا اینکه کلکسیونو تکمیل کنی؟ چرا طلاق نمیگیری؟ چرا با اینچیزا میسازید؟ ارزش زن مگه کمتر از مرده؟ خیلی عذر میخوام که اینو میگم اما امثال شما که با اینچیزا میسازید باعث شدید یه مردرفتار نرمال خودشو لطف بدونه، یکی از دوستام شوهرش نه معتاد بود نه دست بزن داشت نه خیانت میکرد اما اصلا تفاهم نداشتن، نمیتونست جدا بشه چون همسرش میکفت من نه معتادم نه دست بزن دارم، بعنی چیزی که اصولا باید باشه رو جزو خوبیاش حساب میکرد، بخدا اینا خوبی نیس، اینا رفتاریه که یه انسان نرمال داره

دردِ دلَت رابشنود،بهتر زِ ما درمان کند…🥲

عکس نامزد قبلیشو گذاشتم رو پروفایلم و بهش پیام دادم 🥲 اونم گفت پشیمونم و کجایی بیام پیشت و اینا 

خیلی حالم بد شد 

حالا اینکه شوهرم خیلی اخلاقش بده به کنار ولی خب همچین انتظاری نداشتم 🥲 

فکر کن چه قدرر به پاش زجر کشیدم حالا اینجوری کرد 

تو رو خدا راهنماییم کنید

وا با همه اینها تازه می خوای امتحانش کنی ؟ ولش کن بره مرتیکه بی شعور برو مهریه ات رو بذار اجرا و ازش ...

نه خونه رو ول نکرده

من و خودش خونه مامانم بودیم که سر یه چیز بیخودی باهام بحث کرد و رفت 🙁

امتحان برا چی؟ برا اینکه کلکسیونو تکمیل کنی؟ چرا طلاق نمیگیری؟ چرا با اینچیزا میسازید؟ ارزش زن مگه ک ...

دقیقا 

شوهر منم همیشه میگه چون بهت خیانت نمیکنم تو هم همه چیزو تحمل کن ..

امتحانش کنی ک چی بشه خب چرا طلاق نمی‌گیری ؟

اخه من اقدام کنم برای طلاق خیلی دردسر داره باید تو دادگاه اثبات کنم تا حرفامو باور کنن 

اونم خودش میگه من اقدام نمیکنم 

دقیقا شوهر منم همیشه میگه چون بهت خیانت نمیکنم تو هم همه چیزو تحمل کن ..

مقصرش خودتی عزیزم، چون خودتو در حد این رفتارا میبینی، تازه میخوای امتحانشم بکنی؟🤦🏻‍♀️اگه یه مرد به زنش محبت نکنه توجه نکنه و زنش خیانت کنه اونوقت فک میکنی مرد میگه من کم گزاشتم؟؟؟ 

دردِ دلَت رابشنود،بهتر زِ ما درمان کند…🥲