2777
2789
عنوان

شوک درمانی لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 36 پست
افسرده نبود وسواس داشت ک دکتر گفتن مغزش هم کوچیک شده شوک دادن یک یا دو هفته درمانگاه بودن ک بعد مرخ ...

الان چطوره .. من احساس میکنم فراموشی میگیرم بعضی یچیزی رو میزارم جایی یادم میرع قبلنا مغزم عین ساعت کارمیکرد 

من دارم میمیرم از وسواس فکری نشخوار فکری ترس فوبیای دوربین دارم میترسم همه دوربین بوده باشه خدایی نک ...

منم زندگی با یه روانی افسرده که الان منو دقیقا بدتر ازخودش کرده دارم دیوونه میشم الان دارم با گریه باهات حرف میزنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که هر روز دارم هرروز بدتر از دیروز میشم

منزوی هستی ؟ تنهایی ؟ 

باید هم‌صحبت داشته باشی فیلم بینید دربارش حرف بزنید غیبت نکنید 

باید درس بخونی چیزی حفظ کنی 

بزن بیرون تو شاپغل خیابون باش

منم زندگی با یه روانی افسرده که الان منو دقیقا بدتر ازخودش کرده دارم دیوونه میشم الان دارم با گریه ب ...

دقیقا من همیشه گفتم تاپیک دیگری هم امروز گفتم که دلیل وسواس خانواده یا رفیق سمی هست 

[QUOTE=344482631]منزوی هستی ؟ تنهایی ؟  باید هم‌صحبت داشته باشی فیلم بینید دربارش حرف بزنید غیبت نکنید  ب ...[/QUOT

اول ازهمه خدا رو دارم فقط خدا میدونه چی میکشم از دست شوهرم که روانیه یه پسر دارم خیلی وقتت هم میریم خونه مامانم اینا فیلم هم میبینم ولی نمیشه هر روز بدتر از دیروز 

نمیزارع که برم تنها

هم خونه ی سمی منم دارم مادرمه

واقعا از دستش گاهی واقعا هلاک میشم 

من می‌دونم چی کشیدی 😭😭😭😭😭🫂

خداوند هه ی درها رو نمی بنده بااااید تلاش کنی دردش چیه ؟

شاید کم پوله شوهرتم درد داره رفیق سمی اون کیه 

فیلم قشنگ بزار انرژی مثبت باش شوخی کن 

تو راحت بگیر زندگیو ببین چطوری سر به راه میشه